Το νεύμα του Αταμάν στον Ναν και το άμεσο «χτύπημα» του Μπαρτζώκα

Κέντρικ Ναν

i

©Intime

Το νεύμα του Αταμάν στον Ναν και το άμεσο «χτύπημα» του Μπαρτζώκα

Ηλίας Λαλιώτης 21:17 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Τι συνέβη με Αταμάν και Ναν μετά το τρίτο φάουλ του Αμερικανού και πως το... διάβασε ο Μπαρτζώκας.

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο οι ενοχλήσεις του Σλούκα που τον έστειλαν στα αποδυτήρια. Και δεύτερο πλήγμα τα φάουλ του Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός, περίπου 1,5 λεπτό πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, συμπλήρωσε τρία φάουλ.

Και με τον Σλούκα στα αποδυτήρια; Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να ρισκάρει και να τον αφήσει στο παρκέ. Μάλιστα, στην αμέσως επόμενη επίθεση του Ολυμπιακού και ενώ ο Ναν είχε φτάσει τα τρία φάουλ, ο Αταμάν σηκώθηκε από τον πάγκο για να του δώσει οδηγία.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ με τον Ολυμπιακό και «αγκάλιασε» το πλεονέκτημα έδρας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:24 - 22.01.2024

Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ με τον Ολυμπιακό και «αγκάλιασε» το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το δύο στα δύο στη Basket League επί του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 85-80 στο καυτό ΟΑΚΑ, έχοντας ψυχραιμία στα τελευταία δευτερόλεπτα και αγκαλιάζοντας το πλεονέκτημα έδρας στα play offs

Ποια ήταν αυτή; Με ένα νεύμα και δύο κινήσεις των χεριών του έδειξε πως δε θέλει να κάνει άλλο φάουλ. Ο Ναν έπαιζε άμυνα στον Γκος και ο Μπαρτζώκας αντιλήφθηκε το πλεονέκτημα που έχει ο δικός του παίκτης. Και το μειονέκτημα του αντιπάλου, με τον Ναν να μην μπορεί να παίξει πιεστική άμυνα.

Αποτέλεσμα; Η μπάλα δεν έφυγε από τα χέρια του Γκος, που στις δύο τελευταίες επιθέσεις του Ολυμπιακού πήγε προς το καλάθι και στο ένας εναντίον ενός με τον Κέντρικ Ναν και κατάφερε να σκοράρει με σχετική ευκολία. Οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε έναν αγώνα. Και κάπως έτσι το ντέρμπι... ξεκίνησε από την αρχή με τη διαφορά στους δύο στο ημίχρονο.

🔴Sportal Studio Live για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ