Το ΝΒΑ ξεκινάει έρευνα για τον Τζόελ Εμπίντ

Τζοέλ Εμπίντ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Το ΝΒΑ ξεκινάει έρευνα για τον Τζόελ Εμπίντ

Sportal newsroom 00:03 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 24.10.2024

Αποκάλυψη του ESPN ότι το ΝΒΑ ερευνά αν οι 76ερς θέλουν να προστατέψουν τον μεγάλο τους αστέρα, Τζόελ Εμπίντ.

Το NBA είναι πιθανό να ξεκινήσει έρευνα αργότερα αυτή την εβδομάδα για τους Φιλαδέλφεια 76ers. Αιτία για αυτό είναι ο μεγάλος αστέρας της ομάδας, Τζόελ Εμπίντ, ο οποίος αναμένεται να χάσει τρία συνεχόμενα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η λίγκα συνηθίζει να διεξάγει τέτοιες έρευνες όταν κάποιος σούπερ σταρ ομάδας δεν αγωνίζεται ώστε να προφυλαχθεί και ειδικά στους αγώνες που προβάλλονται σε prime zone.

Ο Εμπίντ δεν αγωνίστηκε στην preseason αφού η ομάδα του έκανε διαχείριση του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο και θα χάσει τρία παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα, την έναρξη της σεζόν την Τετάρτη με τους Μπακς , την Παρασκευή με τους Ραπτορς και την Κυριακή με τους Πέισερς.

Οι 76ers ανέφεραν ότι ο σταρ τους ανταποκρίνεται καλά στο πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

Ένα μέρος της νέας κανονικότητας για τον Έμπιντ αυτή τη σεζόν, είναι σύμφωνα με πηγές, μια στρατηγική για να κρατήσει τον πρώην MVP του NBA υγιή για τα playoffs. Το σχέδιο αναμένεται να περιλαμβάνει κάποιες μικρές διακοπές από τους αγώνες κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και πολλές αξιολογήσεις από γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό του 76ers, ανέφεραν αυτές οι πηγές στο ESPN.