Το Περιστέρι ανανέωσε την χορηγική συνεργασία

Το Περιστέρι ανανέωσε την χορηγική συνεργασία

Sportal newsroom 10:58 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 14.08.2024

Σε μία περίοδο που οι ομάδες επικεντρώνονται στις μεταγραφές το Περιστέρι φρόντισε να ανανεώσει και τη συνεργασία του με την εταιρία Εmpoli Outler για μία ακόμα χρονιά.

Εν μέσω καλοκαιριού οι σύλλογοι οργανώνουν και αναβαθμίζουν το ρόστερ τους για να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές απαιτήσεις που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παίκτες φεύγουν, άλλοι έρχονται, αλλά κάθε διοίκηση δεν έχει μόνο μία δουλειά. Τα μέτωπα είναι πολλά και ένα από αυτά αφορά στις χορηγικές συμφωνία που αποτελούν οικονομική βοήθεια και δημιουργούν υγιείς συνθήκες στους οργανισμούς. 

Γι' αυτό και το Περιστέρι, που πέρσι έκανε μία εξαιρετική σεζόν και κατέληξε στην τρίτη θέση της Basket League αποφάσισε να ανανεώσει μία ωφέλιμη συνεργασία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τη συνεργασίας της με την Εmpoli Outler, μία εταιρεία που θα συνεχίσει να στηρίζει με το τρόπο της την ομάδα των δυτικών προαστίων και την σεζόν 2023-24.  

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«H KAE Περιστέρι bwin ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Empoli Outlet για τη σεζόν 2023-24. Ο σύλλογος μας με μεγάλη χαρά επεκτείνει τη συνεργασία του και την νέα χρονιά με τα Εmpoli Outlet και την ευχαριστεί θερμά για τη προσφορά της στον σύλλογο!

Τα EMPOLI OUTLET αποτελούνται από δύο Shopping Outlet Μalls κοντά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Περιστέρι και στη Νέα Ιωνία, με εύκολη πρόσβαση και δωρεάν parking. Μπορείτε να βρείτε επώνυμα Αυθεντικά Brands, αντρικά, γυναικεία και παιδικά όπως Nike, Guess, Superdry, Diesel, DKNY και πολλά ακόμα με εκπτώσεις έως και -70% όλο το χρόνο. 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο eshop: www.empoli.gr.