«Το πιο θερμό καλοκαίρι για την EuroLeague - Ηγείται ο Παναθηναϊκός, έκανε σεισμό με τον Σλούκα»

Κώστας Σλούκας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

«Το πιο θερμό καλοκαίρι για την EuroLeague - Ηγείται ο Παναθηναϊκός, έκανε σεισμό με τον Σλούκα»

Sportal newsroom 14:38 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Η σερβική ιστοσελίδα, Mozzart Sport, έκανε ένα αφιέρωμα για τις μεταγραφές της φετινής EuroLeague, κάνοντας ειδική αναφορά στον Παναθηναϊκό και στην άφιξη του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό.

Ως το πιο «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι χαρακτηρίζει το φετινό στην EuroLeague η σερβική ιστοσελίδα Mozzart Sport. 

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα΄η σερβική ιστοσελίδα κάνει ειδική αναφορά στον Παναθηναϊκό και στις μεταγραφές που έχει κάνει, αλλά επίσης αναφέρεται και στην επιστροφή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Μάλιστα ο τίτλος του αφιερώματος είναι: «Το πιο καυτό καλοκαίρι στην Ευρωλίγκα με 80 νέα συμβόλαια. Ο Παναθηναϊκός ηγείται, ακολουθείται από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά ο μεγάλος στόχος ήταν ο Μίροτιτς»

«Καταρχήν υπάρχει ο νέος προπονητής της ομάδας Εργκίν Αταμάν που έχει μόνο έναν στόχο, να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης, άρα πήρε ένα τεράστιο μπάτζετ και με αυτά τα χρήματα έχει φέρει τους Λούκα Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντίνο Μήτογλου, Τζέρεμι Γκραντ, Κάιλ Γκάι, αλλά ο πραγματικός «σεισμός» ήταν η άφιξη του Κώστα Σλούκα. 

Με τέτοια ονόματα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, δύσκολα θα τους ξαναδούμε στην τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague. Αυτή η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε», ανέφερε. 

Το τέλος του Summer League του NBA φέρνει εξελίξεις σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Οι 5+1 περιπτώσεις που ανοίγουν την πόρτα της Ευρώπης
NBA

11:15 - 17.07.2023

Το τέλος του Summer League του NBA φέρνει εξελίξεις σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Οι 5+1 περιπτώσεις που ανοίγουν την πόρτα της Ευρώπης

Το Summer League του ΝΒΑ ρίχνει αυλαία και το Sportal παρουσιάζει έξι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τις ομάδες της Euroleague για τη σεζόν 2023-24.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Η μεγαλύτερη ενίσχυσή του Ολυμπιακού μέχρι τώρα είναι η επιστροφή του Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από μια θαυμάσια παρουσία στη Μόσχα και τώρα θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγόρασε τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Λουκ Σίκμα, που θα αντικαταστήσει τον Βεζένκοφ» αναφέρει το αφιέρωμα. 

Tags: