VIDEO Το post game του Λιθουανία - Ελλάδα με Γιώργο Λιμνιάτη

Sportal newsroom 17:31 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 14.08.2024

Το post game της ήττα της Ελλάδας από τη Λιθουανία που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της εθνικής μας από την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από τη Λιθουανία με 67-98 και έμεινε εκτός των νοκ άουτ παιχνιδιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι αντίπαλοί μας ήταν καταιγιστικοί στην τελευταία περίοδο όταν και έτρεξε επί μέρους σκορ 28-9 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. 

Δείτε στο Sportal το Post game του αγώνα. Καλεσμένος μας ο Γιώργος Λιμνιάτης που θα σχολιάσει όλα όσα έγιναν στον αγώνα. Ο Χρήστος Τσάλτας θα σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και το... τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης. 

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.