Το Πράσινο Ακρωτήρι κάνει έρανο για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Το Πράσινο Ακρωτήρι κάνει έρανο για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

Sportal newsroom 15:33 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 14.08.2024

Το Πράσινο Ακρωτήρι, με τον Έντι Ταβάρες ως σημείο αναφοράς, ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο και συγκεντρώνει χρήματα ώστε να μεταβεί στην Οκινάουα τις επόμενες μέρες.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Πράσινο Ακρωτήρι κατάφερε να γράψει ιστορία και να κλείσει θέση στην τελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η συμβολή του Έντι Ταβάρες σε αυτή την προσπάθεια ήταν τεράστια, με τον «πύργο» της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τη χώρα που βρίσκεται στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Βοστώνη. Όχι μόνο για να προετοιμαστεί για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του καλοκαιριού, αλλά και για έναν ακόμα πιο σημαντικό λόγο.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας απευθύνθηκε στην τοπική κοινωνία, προκειμένου να συγκεντρώσει πόρους για να ταξιδέψει στην Οκινάουα, όπου και θα διεξαχθεί ο όμιλος της τελικής φάσης.

Το πλάνο σε πρώτη φάση αναφέρει πως η ομάδα θα βρεθεί στις ΗΠΑ έως τις 18 Αυγούστου και στη συνέχεια, εφόσον καταφέρει να συγκεντρώσει όλους τους απαραίτητους πόρους, θα ταξιδέψει στην Οκινάουα για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Το Πράσινο Ακρωτήρι βρίσκεται στον Ομιλο F και θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία, την Γεωργία και την Βενεζουέλα, με τον Έντι Ταβάρες να κοντράρεται με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς.