Το pre-game του Ελλάδα-Μαυροβούνιο και τα τελευταία νέα της Εθνικής (vid)

Χρήστος Τσάλτας 10:45 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 14.08.2024

Η Εθνική ρίχνει αυλαία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA κόντρα στο Μαυροβούνιο και ο Χρήστος Τσάλτας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα πριν από την αναμέτρηση στην Mall of Asia Arena της Μανίλα.

Αποστολή στη Μανίλα

Έτοιμη για το τελευταίο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA είναι η Εθνική. Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο των Νίκολα Βούτσεβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Κέντρικ Πέρι, με φόντο τη νίκη που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα ταραχώδες τουρνουά στις Φιλιππίνες.

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την «γαλανόλευκη», καθώς εκτός αποστολή βρίσκεται ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής ούτε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Το Sportal βρίσκεται στη Mall of Asia Arena και σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα και το κλίμα στο γαλανόλευκο στρατόπεδο πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Ντούσκορ Ράντοβιτς.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.