To Sportal σε στέλνει στο Final Four του Βερολίνου! Μπες στο Euroleague Fantasy Challenge και διεκδίκησε δύο «μαγικά» εισιτήρια και πλούσια δώρα

To Sportal σε στέλνει στο Final Four του Βερολίνου! Μπες στο Euroleague Fantasy Challenge και διεκδίκησε δύο «μαγικά» εισιτήρια και πλούσια δώρα

Sportal newsroom 17:01 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Μαζί με την Euroleague και τις «μάχες» των 18 ομάδων στα παρκέ ξεκινάει και το Fantasy Challenge. Φτιάξε την ομάδα σου, συνδέσου στη λίγκα του Sportal και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει δύο εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου - Πλούσια δώρα περιμένουν και άλλους τυχερούς, αλλά και γνώστες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Απομένουν λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της φετινής EuroLeague. Η πρώτη αγωνιστική μέρα είναι η Πέμπτη (5/10) και μέχρι την τελευταία στιγμή οι προπονητές των πάγκων ετοιμάζουν τις ομάδες τους. Τώρα, εμείς οι υπόλοιποι, μπορούμε να το... παίξουμε προπονητές, του καναπέ, της κερκίδας ή και του internet και εσείς μπορείτε μέσω του Sportal να διεκδικήσετε τρομερά δώρα. Με πιο τρομερό όλων, το διπλό εισιτήριο για το Final Four του 2024, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Αρκεί να λάβετε μέρος στο Fantasy Challenge της EuroLeague, να συνδεθείτε στη λίγκα του Sportal, να φτιάξετε την ομάδα σας και υπό τις επιλογές και τις οδηγίες σας να σκαρφαλώσετε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο τέλος της σεζόν στον πρωταθλητή θα απονεμηθεί το διπλό εισιτήριο που θα τον οδηγήσει στο Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που φέτος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαϊου 2024. 

Τα βήματα της συμμετοχής 

👉🏻 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος για να λάβει μέρος είναι να επισκεφτεί την Fantasy πλατφόρμα που βρίσκεται στο site της Euroleague, δηλαδή ΕΔΩ! 

👉🏻 Σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί κανείς ακόμα και χωρίς ανάλογη εμπειρία να δημιουργήσει έναν εντελώς δωρεάν λογαριασμό και ακολούθως να συνθέσει την ομάδα του. 

👉🏻 Κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει τρεις διαφορετικές ομάδες και να συμμετέχει με όλες ταυτόχρονα στη λίγκα που έχει φτιάξει το Sportal για εσάς και ονομάζεται Sportal.gr Fantasy Challenge.

👉🏻 Όταν «χτίσετε» το ρόστερ, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις σας, τότε το επόμενο και τελευταίο βήμα είναι να κάνετε Join στη League του Sportal και να πληκτρολογήσει τον εξής κωδικό: 36CF4000.

Από εκεί και πέρα η δράση αρχίζει και τα σπουδαία δώρα ξεκινούν να πλησιάζουν τους τυχερούς εικονικούς προπονητές-χρήστες, σε ένα παιχνίδι βέβαια που δεν βασίζεται στην τύχη (αν και πάντα χρήσιμη είναι κι αυτή), αλλά στη γνώση της διοργάνωσης και του αντικειμένου. 

Τα δώρα του Sportal

🏀 1ος: Δύο εισιτήρια για το Final Four 2024, μία φανέλα της επιλογής του και μία μπάλα 
🏀 2ος: Μία φανέλα της αγαπημένης του ομάδας ομάδα και μία μπαλα 
🏀 3ος: μία μπαλα υπογεγραμμένη