To Sportal σε στέλνει στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

To Sportal σε στέλνει στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα

Sportal newsroom 11:40 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 14.08.2024

Με μία επίσκεψη στο Instagram του Sportal και του Red Duckling και με δύο απλά βήματα μπαίνετε στην κλήρωση και δύο νικητές κερδίζουν από ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ που θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Στις 16 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ για την όγδοη αγωνιστική της EuroLeague, τον Ερυθρό Αστέρα του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Μίλος Τεόντοσιτς. Το Sportal λοιπόν, παρέα με τον Red Duckling, έχουν εξασφαλίσει τέσσερις προνομιούχες θέσεις και σας τις προσφέρουν. Δύο τυχεροί, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και ο τρόπος είναι απλός...

Αρκεί να ακολουθείσετε το τρίπτυχο της κοινωνικής δικτύωσης (Follow/Comment/Tag) για να μπείτε στην κλήρωση. Επισκεφθείτε τους επίσημους λογαριασμούς του Sportal και του Red Duckling στο Instagram και για να πάρετε μέρος στη διαδικασία αρκούν τα εξής βήματα:

👌 Follow @sportal.gr & @redduckling 
✍️ Comment & tag 1 φίλο

Μπορείτε επίσης να κάνετε όσα σχόλια θέλετε, tagάροντας διαφορετικούς φίλους, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις πιθανότητές σας να κερδίσετε το πολύτιμο εισιτήριο! Στο τέλος δύο τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (16/11, 21:15)

* Οι προσκλήσεις είναι προσφορά του του Sportal.gr, επίσημου Official Media Partner της Euroleague στην Ελλάδα! 
* Ο διαγωνισμός λήγει 14/11 23:59
* Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε Instagram Story στις 15/11

Sportal Euroleague Show: Παρά ένα «κατοστάρα» για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο, με «βουνό» Μήτογλου

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!