Το συγκλονιστικό τελευταίο λεπτό του Κολοσσός-Άρης! (vid)

Το συγκλονιστικό τελευταίο λεπτό του Κολοσσός-Άρης! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 19:31 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 26.10.2024

Κολοσσός και Άρης μας χάρισαν ένα απίστευτο φινάλε στα τελευταία λεπτά της μεταξύ τους αναμέτρησης, με τους δεύτερους να ξεπερνούν το... σοκ του απίστευτου καλαθιού του Σλαφτσάκη και να ευστοχούν με τον Γούντμπερι για να φύγουν νικητές από τη Ρόδο με το τελικό 84-85.

Το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης του Κολοσσός Ρόδου-Άρης ήταν... ακατάλληλο για καρδιακούς, με το προβάδισμα να αλλάζει 4 φορές χέρια και τον Άρη να βγαίνει εν τέλει νικητής με το τελικό 84-85.

Η εξέλιξη του τελευταίου δραματικού λεπτού:

Με 1:12' για τη λήξη ο Νόλεϊ θα περάσει και θα βάλει ένα παλικαρίσιο καλάθι για το 78-80.

Εν συνεχεία και με 1 λεπτό ακριβώς, ο Νέλσον θα ευστοχήσει σε τρίποντο και θα βάλει τον Κολοσσό ξανά μπροστά με 81-80.

Λίγο πιο μετά και με 8 δευτερόλεπτα για τη λήξη, ο Ντε Τζούλιους θα ευστοχήσει επίσης σε ένα μεγάλο τρίποντο, με τον Άρη να ανακτά το προβάδισμα (81-83).

Διάστρεμμα ο Κουζέλογλου και ανησυχία ενόψει Ρίγα (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:35 - 26.10.2024

Διάστρεμμα ο Κουζέλογλου και ανησυχία ενόψει Ρίγα (vid)

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson, καθώς ο Γιάννης Κουζέλογλου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και το βλέμμα είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τη Ρίγα για το BCL.

Η επόμενη φάση ωστόσο ήταν πραγματικά αναπάντεχη, με τον Τόνεϊ να επαναφέρει και φοβούμενος μην πέσει σε παράβαση πέντε δευτερολέπτων πέταξε άτσαλα την μπάλα στον Διαμαντή Σλαφτσάκη, με τον ίδιο να την σουτάρει από τη γωνία με στυλ... πλάγιου άουτ και να πληγώνει την πρώην του ομάδα με τρίποντο, κάνοντας το 84-83 για τον Κολοσσό Ρόδου, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Με 4,1'' να απομένουν, ο Άρης μετά το τάιμ-άουτ του θα επαναφέρει τη μπάλα από το μισό του Κολοσσού, εκείνη θα καταλήξει στα χέρια του Γούντμπερι και εκείνος θα ευστοχήσει σε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια για δυο, διαμορφώνοντας το τελικό 84-85.

Με 1,5" να απομένει, οι Ροδίτες απλώς θα πετάξουν τη μπάλα από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να καταφέρνουν να βρουν στόχο και κάπως έτσι ο Άρης βγήκε... αλώβητος από το θρίλερ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προαναφερθείσες στιγμές: