Οι φίλοι της Παρτιζάν που είχαν κέρδος, παρά την ήττα της ομάδας τους από την Μπασκόνια (vid)

Οι φίλοι της Παρτιζάν που είχαν κέρδος, παρά την ήττα της ομάδας τους από την Μπασκόνια (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:11 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 08.10.2024

Η Μπασκόνια επιβλήθηκε της Παρτιζάν με σκορ 88-82 στην πρεμιέρα της Euroleague, όμως δύο φίλοι των Σέρβων είχαν μόνο κέρδος από αυτή την αναμέτρηση.

Το μπάσκετ είναι κάτι παραπάνω από ένα σπορ, ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει η Μπασκόνια την 1η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Βάσκοι είχαν ανακοινώσει διαγωνισμό στον οποίο δύο φίλοι της Παρτιζάν θα ταξίδευαν στη Βιτόρια για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν.

Η ομάδα της Βασκονίας έκανε πράξη την υπόσχεσή της κι έτσι έπειτα από κλήρωση, δύο Σέρβοι, ο Νίκολα και ο Φίλιπ (πατέρας και γιος) βρέθηκαν στη Μπουέσα Αρένα και παρακολούθησαν δια ζώσης το εναρκτήριο ματς της ομάδας τους.

Η Μπασκόνια ακολούθησε την διαδρομή των φιλοξενούμενών της, από τη στιγμή που προσγειώθηκαν στη Βιτόρια μέχρι την αναχώρησή τους.

Στο βίντεο που έφτιαξε η ομάδα, θριαμβεύει η αγάπη για το μπάσκετ, αφού όπως θα διαπιστώσετε οι δύο φίλοι της Παρτιζάν μίλησαν για την ομάδα τους, βρέθηκαν στην καρδιά των οπαδών της Μπασκόνια και όλα κύλησαν ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπασκόνια επικράτησε τελικά της Παρτιζάν με σκορ 88-82.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την επόμενη αγωνιστική οι Βάσκοι ταξιδεύουν στη Σερβία για να κοντραριστούν με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Παρτιζάν κοντράρεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.