Το ταξίδι του Ολυμπιακού μέσα από την κάμερα της ΚΑΕ (vid)

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας / © Intime

Το ταξίδι του Ολυμπιακού μέσα από την κάμερα της ΚΑΕ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:49 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 14.08.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με το ταξίδι της ομάδας για την Πόλη.

Ο Ολυμπιακός είναι από την Τρίτη (2/5) στην Πόλη και σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε για το Game 3 της σειράς των Playoffs της Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά έχει όλους τους παίκτης ετοιμοπόλεμους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει κανέναν εκτός. Έτσι η 12άδα αναμένεται να είναι η κλασσική, με τον Τζορτζ Πάπας να μένει εκτός.

Από την άλλη η Φενέρ φαίνεται πως θα έχει στην διάθεσή της τον Σκότι Ουίλμπεκιν και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα, με μοναδικό απόντα τον Ντέβιν Μπούκερ. Βέβαια μένει να δούμε και τι θα αποφασίσει ο Δημήτρης Ιτούδης σχετικά με την ετοιμότητα των δύο παικτών.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ, ώστε οι παίκτες να ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατόν λιγότερο, με τους Ερυθρόλευκους να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης. Έτσι, δεν χρειάστηκε πολλής χρόνος στο πούλμαν, καθώς, παρά την απίστευτη κίνηση της Πόλης, η απόσταση ήταν μικρή.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση της Τετάρτης (3/5), όπως και αυτή της Παρασκευής (5/5) είναι sold out.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ανέβασε την… παρακάμερα από το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, ταξίδι το οποίο έκανε και το Sportal, ώστε να σας μεταφέρει άμεσα όλον τον παλμό από την τουρκική πόλη και τους αγώνες των Πειραιωτών.

Το βίντεο με την παρακάμερα από το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη για τα παιχνίδια κ3 και 4 με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε: