Το τίζερ για το βιντεοκλίπ του Νίνο έχει Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κλειστό του ΟΑΚΑ και «μέχρι τέλους» (vid)

Το τίζερ για το βιντεοκλίπ του Νίνο έχει Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κλειστό του ΟΑΚΑ και «μέχρι τέλους» (vid)

Sportal newsroom 10:36 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεοκλιπ του Νίνο, το οποίο έχει μπόλικη δόση από ΟΑΚΑ και «μέχρι τέλους».

Ο Νίνο φρόντισε να βάλει στο κλίμα τον κόσμο για το νέο του βίντεοκλιπ, με ένα teaser, το οποίο περιλαμβάνει πολλή Παναθηναϊκό, αλλά και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έλαβε την... εντολή από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να δημιουργήσει ένα τραγου΄δι με τίτλο «Μέχρι τέλους», το οποίο θα ξεκινάει με τους στίχους «θα υποταχθώ», στίχοι που υπήρχαν και στο τραγούδι «Παράνοια», το οποίο έγινε hit τα τελευταία χρόνια και πάλι.

Η επιθυμία του Γιαννακόπουλου έγινε πράξη από τον Νίνο, ο οποίος έβαλε άπαντες σε ρυθμούς «Μέχρι τέλους» τον κόσμο μέσω Tiktok.

Το teaser που παρουσίασε ο Νίνο ξεκινάει με την... εντολή Γιαννακόπουλου για το τραγούδι που θα παίζει στο κλειστό του ΟΑΚΑ καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν 2023-24, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», ενώ στη συνέχεια υπάρχουν στιγμές από το βίντεοκλιπ, τόσο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όσο και με τον Νίνο στα λευκά.

Παράλληλα, έγινε γνωστή και η ημερομηνία που θα βγει στη δημοσιότητα το βίντεοκλιπ, που θα είναι στις 13 Οκτωβρίου, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία, για ένα τραγούδι που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με ανυπομονησία.

Το «Μέχρι τέλους» είναι ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα της εξέδρας του Ολυμπιακού, το οποίο βγήκε στην επιφάνεια μετά τις 13 Φεβρουαρίου του 2020, όταν οι Πειραιώτες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ, στη διάρκεια του ημιχρόνου στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έκτοτε, το εν λόγω σύνθημα δονεί την «ερυθρόλευκη» κερκίδα, ιδίως στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.