Τολιόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς»
i

©InTime

Τολιόπουλος: «Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς»

Sportal newsroom 00:18 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 05.07.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά τη νίκη επί της Αιγύπτου εστίασε στην εξουδετέρωση του Λούκα Ντόντσιτς

Η Εθνική ομάδα ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Αιγύπτου και προκρίθηκε πρώτη και καλύτερη στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, όπου θα αντιιμετωπίσει το Σάββατο (6/7) τη Σλοβενία.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Αίγυπτο, αλλά επικεντρώθηκε στον επόμενο αντίπαλο τη Σλοβενία και τον περιορισμό του Λούκα Ντόντσιτς.

«Κάναμε ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, αλλά μετά δεχτήκαμε εύκολα καλάθια. Όλα είναι ένα καλό μάθημα για τη συνέχεια. Όλοι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε το μυαλό μας στο ματς του Σαββάτου με την Σλοβενία» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ της Εθνικής ομάδας.

Και συνέχισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται για μια πολύ πετυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια, έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα ετοιμάσουμε το πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς και ελπίζουμε να πάμε στον τελικό. Σεβόμαστε όλους τους Σλοβένους, ξέρουν καλά τους ρόλους τους και βοηθούν τον Ντόντσιτς».

Η καλή «χημεία» είναι ένα από τα ατού της Εθνικής ομάδας. «Εμείς πιστεύω πως έχουμε χτίσει μια πολύ καλή χημεία, είμαστε δεμένοι, παίζουμε καλή άμυνα και αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για μένα είναι τρομερή εμπειρία, το απολαμβάνω και θέλω να βοηθώ την ομάδα. Όλοι έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δέσει πολύ ωραία. Εύχομαι να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες» συμπλήρωσε.

Ο Ντίνος Μήτογλου στο Sportal: «Είμαι έτοιμος να κάνω μπλοκ στον Ντόντσιτς»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

00:03 - 05.07.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου στο Sportal: «Είμαι έτοιμος να κάνω μπλοκ στον Ντόντσιτς»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Αίγυπτο και έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Από την μεριά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, υποστήριξε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, μια καλή προπόνηση απέναντι σε μια ομάδα με μέγεθος. Είδαμε πώς πρέπει να λειτουργούμε απέναντι σε ζώνη, τρέξαμε καλά και βρήκαμε εύκολα καλάθια. Το Σάββατο πλέον είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας».