Έτσι... έριξε την Εστρέλα ο Ουόκαπ - Η πρόταση γάμου στη Μήλο (pics)

Έτσι... έριξε την Εστρέλα ο Ουόκαπ - Η πρόταση γάμου στη Μήλο (pics)

Sportal newsroom 21:50 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:50 - 05.09.2024

Τόμας Ουόκαπ και Εστρέλα Νούρι παντρεύτηκαν στη Μήλο και το ζευγάρι δεν κρύβει την ευτυχία του! Δείτε φωτογραφίες από την πρόταση γάμου στο ειδυλλιακό τοπίο.

Ο Τόμας Ουόκαπ ζει τον απόλυτο έρωτα με τη σύντροφό του, Εστρέλα Νούρι και πρόσφατα οι δυό τους επισημοποίησαν τη σχέση τους με γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα στη Μήλο.

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!
EUROLEAGUE

19:42 - 05.09.2024

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!

Ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε και έδωσε το στίγμα για το τι πρέπει να περιμένει η νέα του ομάδα και οι φίλοι τους από εκείνον. Το Sportal περιγράφει τα όσα ζει τις πρώτες του ώρες ο Γάλλος στη χώρα μας και το πρέπει να περιμένει από τους Πειραιώτες και το αντίστροφο!

Το ζευγάρι δεν κρύβει την ευτυχία του, αφού η Εστρέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media, εκθέτoντας συχνά τις προσωπικές τους στιγμές στη δημοσιότητα.

Αυτήγ τη φορά, η σύζυγος πλέον του παίκτη του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, ανέβασε φωτογραφίες από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Ουόκαπ. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στη Μήλο, ο αθλητής από τις ΗΠΑ γονάτισε μπροστά στη νύφη του, ζητώντας της να πορευθούν κοινά στο μέλλον.

Φυσικά είχε φροντίσει να «δέσει» το σκηνικό με μουσική, ρομαντικές... νότες που χάριζαν τα ροδοπέταλα που έπεσαν δίπλα της και άφθονη αγάπη και έρωτα.

Μάλλον το «Ναι», ήταν εύκολη υπόθεση για την κυρία Ουόκαπ, η οποία όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δεν μετανιώνει στιγμή που γνώρισε τον διεθνή πόιντ γκαρντ.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόταση γάμου: