Έγραψε ιστορία ο Ουόκαπ με την Ελλάδα

Έγραψε ιστορία ο Ουόκαπ με την Ελλάδα

Νίκος Καλαμπάκας 17:36 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 14.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ έγινε ο πρώτος παίκτης της εθνικής μας που καταφέρνει να μοιράσει περισσότερες από 5 ασίστ σε τρεις συνεχόμενους αγώνες!

Ο Τόμας Ουόκαπ έβαλε τη δική του «σφραγίδα» στον αγώνα της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, αφού κατάφερε να γράψει το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού που φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά σε τουρνουά με την εθνική μας ως νατουραλιζέ παίκτης, κατάφερε να κάνει ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της Ελλάδας που καταφέρνει να μοιράσει πάνω από 5 ασίστ σε τρία συνεχόμενα ματς.

Η ΕΟΚ σε σχετικό της tweet αναφέρει:

«Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ο πρώτος παίκτης της Εθνικής Ανδρών στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει +5 ασίστ σε τρεις συνεχόμενους αγώνες».

To Pre-game του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Νέα Ζηλανδία
FIBA WORLD CUP

14:53 - 30.08.2023

LIVE STREAMING To Pre-game του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Νέα Ζηλανδία

Το Sportal βρίσκεται στις Φιλιππίνες, στο πλευρό της Εθνικής ομάδας, με την ευγενική χορηγία της Oshee Hellas και της Twins Trade επίσημου διανομέα των ισοτονικών ποτών OSHEE, ενώ στο studio ο Βασίλης Μοιρώτσος και ο Γιάννης Πάλλας αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με τον εκλεκτό καλεσμένο, τον κόουτς Γιώργο Βόβορα.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.