Tόμας Ουόκαπ: «Ο Ολυμπιακός είναι… Λερναία Ύδρα»
i

Tόμας Ουόκαπ / © Intime

Tόμας Ουόκαπ: «Ο Ολυμπιακός είναι… Λερναία Ύδρα»

Sportal newsroom 10:53 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ πιστεύει στο βαθύ ρόστερ του Ολυμπιακού και παρά τις απουσίες στο ματς με την Άλμπα (8/2) ξέρει πως κάποιος «ερυθρόλευκος» θα πρωταγωνιστήσει μέσα από την ομαδική δουλειά.

Το άθλημα είναι ομαδικό και χωρίς συνεργασία δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό έχει στο μυαλό του ο Ολυμπιακός και για το παιχνίδι της Τρίτης (8/2 21.00) στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα για την Euroleague. 

Ο Τόμας Ουόκαπ ξέρει καλά πως πρέπει να μοιραστεί το παιχνίδι και ενημερώνει πως «η φιλοσοφία μας είναι πως δεν είμαστε… one man show! Ακόμη και όταν έχουμε απουσίες, έχουμε γεμάτο ρόστερ και κάθε φορά κάποιος από εμάς βγαίνει μπροστά. Είμαστε μια Λερναία Ύδρα», είπε ο Αμερικανός γκαρντ, λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για τη Γερμανία, χωρίς τους τραυματίες Κώστα Σλούκα, Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας. 

«Η Άλμπα είναι πολύ καλή ομάδα. Αυτό είναι το επίπεδο της διοργάνωσης. Μία τόσο καλή ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα», πρόσθεσε ο Ουόκαπ αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί». Οι Γερμανοί σύμφωνα με τον περιφερειακό του Ολυμπιακού «θα μπορούσαν να κερδίσουν κάποια ματς που κρίθηκαν στον πόντο. Οι διαφορές των ομάδων σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μικρές».