Τόμπιν: «Αντιαθλητικές οι συνθήκες στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τόμπιν: «Αντιαθλητικές οι συνθήκες στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Sportal newsroom 21:17 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 13.10.2024

Η Ρεμπέκα Τόμπιν είχε πολλά παράπονα από τις συνθήκες στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κάτι που επισήμανε και στις δηλώσεις της μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και επικράτησε με σκορ 62-55, με τις ερυθρόλευκες ν έχουν στο τέλος παράπονα από τις συνθήκες στο γήπεδο.

Η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου στο Sportal: «Το είχα ζήσει και από την άλλη πλευρά - Είναι πολύ βαριά η φανέλα που φοράμε» (vid)
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

17:18 - 13.10.2024

Η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου στο Sportal: «Το είχα ζήσει και από την άλλη πλευρά - Είναι πολύ βαριά η φανέλα που φοράμε» (vid)

Η Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι «αιωνίων» της Α1 γυναικών και εξέφρασε τα συναισθήματά της για το δέσιμό της με τον κόσμο των «πράσινων».

Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ήταν γεμάτο, οι οπαδοί στις κερκίδες κάπνιζαν και η Ρεμπέκα Τόμπιν στις δηλώσεις της επισήμανε ότι οι συνθήκες ήταν αντιαθλητικές.

Η αθλήτρια από τις ΗΠΑ υποφέρει από άσθμα, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα ευάλωτη στον καπνό, κάτι που είπε και η ίδια:

«Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά

Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου».

Tags: