Τόμπιν Κάρμπερι : «Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική μας - Πιστεύω θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα»

Τόμπιν Κάρμπερι

i

© Peristeri.gr

Τόμπιν Κάρμπερι : «Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική μας - Πιστεύω θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα»

Μιχάλης Καλογήρου 14:15 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 12.10.2024

Ο παίκτης του Περιστερίου, Τόμπιν Κάρμπερι, μίλησε για την συνάντηση της ομάδας του με τους «κυανέρυθρους» για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL

Το Περιστέρι θα αναμετρηθεί με τον Πανιώνιο Χυμοί Viva την Κυριακή (13/10, 20:15, ΕΡΤ 3) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο Γιώργος Λιμνιάτης και οι παίκτες του θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αξιοποιώντας την έδρα τους. Ο Τόμπιν Κάρμπερι, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και επικεντρώθηκε στην άμυνα και το πλάνο του προπονητή που θα κληθούν να ακολουθήσουν οι παίκτες του Περιστερίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 33χρονου γκαρντ:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Πανιώνιος, που κέρδισε την πρώτη αγωνιστική τον Κολοσσό. Παίζουν καλή άμυνα και γενικά είναι μια δυνατή ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο».

«Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική μας και να παίξουμε καλή άμυνα, για να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη. Ο προπονητής μας έχει αναλύσει το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του Περιστερίου Domino's : «Περιμένουμε να έρθουν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη. Η παρουσία τους θα μας δώσει την ώθηση που απαιτείται για να τα καταφέρουμε».