Ο Αταμάν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Τουρκίας

Ο Αταμάν ανακοίνωσε την προεπιλογή της Τουρκίας

Γιάννης Πάλλας 17:01 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 14.08.2024

Την προεπιλογή της Τουρκίας για τα «παράθυρα» ανακοίνωσε ο Εργκίν Αταμάν

Με 16 παίκτες θα πορευτεί η Εθνική Τουρκίας στα «παράθυρα», όπως αποφάσισε ο Εργκίν Αταμάν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την προεπιλογή 16 παικτών για τους αγώνες της Εθνικής Τουρκίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Ο Εργκίν Αταμάν τη Δευτέρα (12/2) ανακοίνωσε την προεπιλογή του για τα «παράθυρα» των προκριματικών Ευρωμπάσκετ 2025 του Φεβρουαρίου κόντρα στην Ιταλία (22/2) και την Ισλανδία (25/2).

Ο Σέιν Λάρκιν και ο Σκότι Γουίλμπεκιν έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με την Τουρκική Ομοσπονδία και δεν θα αγωνίζονται πλέον στην εθνική ομάδα. Τη θέση τους ως νατουραλιζέ θα παρεί ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς της Φενέρμπαχτσε.

Ο Τάρικ Μπλακ άργησε, αλλά βρήκε ομάδα: Από τον Ολυμπιακό στην Ρέτζιο Εμίλια του Πρίφτη
REST OF THE WORLD

15:05 - 12.02.2024

Ο Τάρικ Μπλακ άργησε, αλλά βρήκε ομάδα: Από τον Ολυμπιακό στην Ρέτζιο Εμίλια του Πρίφτη

Μετά από αρκετούς μήνες στο... ταμείο ανεργίας, ο Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε στην ιταλική Ρέτζιο Εμίλια του κόουτς Δημήτρη Πρίφτη.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Εργκίν Αταμάν είναι οι: Οσμάνι, Γιλμάζ, Γκαζί, Ουγκουρλού, Κονάν, Σανλί, Χαζέρ, Μπιμπέροβιτς, Τουντσέρ, Καμπατσά, Χαλταλί, Σιπάχι, Ουλουμπάι, Σαϊμπίρ, Ιλιασόγλου, Μαχμούτογλου.