Αποθεώθηκε ο Αταμάν κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο (vid)
i

© PrtScr glomex

Αποθεώθηκε ο Αταμάν κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 19:16 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 21.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν θα παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και όταν εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο βίωσε την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR.

Όλα είναι έτοιμα για το ιστορικό γεγονός που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR διοργανώνει την έκτη έκδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε ανοιχτό γήπεδο μπροστά σε 35 χιλιάδες φιλάθλους των «πράσινων».

Πρώτα θα λάβει χώρα το φιλικό ματς της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 19:00 για να ακολουθήσει το κυρίως event του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στις 22:00 που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη των φιλάθλων του Τριφυλλιού.

«Under the stars», λοιπόν, ή ελληνιστί «Κάτω απ' τα αστέρια», ένα όνομα που συμβολίζει τον επτάστερο Παναθηναϊκό που κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague τη σεζόν που πέρασε, την πρώτη μάλιστα της... αναμόρφωσης των «πράσινων».

Ο Εργκίν Αταμάν θα δώσει το παρών και στον πρώτο αγώνα της πρώην ομάδας του, της Εφές, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές που βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά. Ο Τούρκοε προπονητής ύψωσε τις γροθιές του με τον χαρακτηριστικό τρόπο με τους φίλους των πράσινων να τον χειροκροτούν.