Ο Αλβέρτης έλαβε το θερμό χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR
i

© PrtScr glomex

Ο Αλβέρτης έλαβε το θερμό χειροκρότημα των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR

Ευτυχία Οικονομίδου 20:08 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 21.09.2024

Ήρθε και η σειρά του Φραγκίσκου Αλβέρτη να γνωρίσει την αποθέωση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού AKTOR κατά την είσοδό του στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Η πρώτη αναμέτρηση του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον κόσμο να κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο Καλλιμάρμαρο. 35.000 εισιτήρια έχουν «κοπεί» για την σημερινή διοργάνωση, με τον Παναθηναϊκό να «σπάει» το πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης.

Το εν λόγω τουρνουά, ως γνωστόν, διεξάγεται στην μνήμη του ιστορικού ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου, πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη. Πρώτα λαμβάνει χώρα το φιλικό ματς της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από τις 19:00 για να ακολουθήσει το κυρίως event του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στις 22:00 που θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη των φιλάθλων του Τριφυλλιού.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εισήλθε στον περιβάλλοντα χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που τον χειροκρότησαν και φώναζαν το όνομά του. Νωρίτερα είχε αποθεωθεί και ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν κατά την είσοδό του στο στάδιο.