Εντυπωσιασμένος ο Λάρκιν από την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο - Τραβούσε βίντεο με το κινητό του! (vid)

Εντυπωσιασμένος ο Λάρκιν από την ατμόσφαιρα στο Καλλιμάρμαρο - Τραβούσε βίντεο με το κινητό του! (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 18:34 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 21.09.2024

Όσοι αντικρίζουν το Καλλιμάρμαρο στάδιο ενόψει του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μένουν με το στόμα... ανοιχτό, ανάμεσά τους και ο Σέιν Λάρκιν που απαθανάτισε όσα έβλεπε με το κινητό του.

Αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR, απέχει μόλις λίγη ώρα από το να γίνει πράξη. Η έκτη έκδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναμένεται να είναι ιστορική καθώς θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο ενώπιον 35 χιλιάδων «πράσινων» φιλάθλων.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο αρχαιολογικός χώρος με την τεράστια βαρύτητα και τη διάχυτη ενέργεια θα φιλοξενήσει πρώτα την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 19:00 για να ακολουθήσει έπειτα το κυρίως γεγονός. Η ιστορική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στο καταπράσινο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Παπαπέτρου στο Sportal: «Έκλαψα στο 7ο, θα κλάψω και στο 8ο - Παίζω στην ομάδα που αγαπώ από παιδί»
SPORTAL ORIGINALS

13:16 - 21.09.2024

Ο Παπαπέτρου στο Sportal: «Έκλαψα στο 7ο, θα κλάψω και στο 8ο - Παίζω στην ομάδα που αγαπώ από παιδί»

Αν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κλαίει συχνά, όπως μας είπε, θεωρεί πως όταν κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την Euroleague «και λίγο έκλαψα», ενώ αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο «σίγουρα θα ξανακλάψω». Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, ο 30χρονος φόργουορντ θυμήθηκε τα... παλιά, τις δύσκολες στιγμές, τις καλές και την μαγική περσινή σεζόν. Τώρα όμως, κοιτάει τις προκλήσεις που έρχονται και μας αποκαλύπτει τον τρόπο που σκέφτεται!

Σύσσωμη η οικογένεια του «Τριφυλλιού» ανυπομονεί για αυτή τη βραδιά και ιδιαίτερα οι παίκτες που θα βιώσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους οι περισσότεροι την εμπειρία ενός παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο και φυσικά σε ένα στάδιο που θα σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα EuroLeague.

«Under the stars», λοιπόν, ή ελληνιστί «Κάτω απ' τα αστέρια», ένα όνομα που συμβολίζει τον επτάστερο Παναθηναϊκό που κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague τη σεζόν που πέρασε, την πρώτη μάλιστα της... αναμόρφωσης των «πράσινων».

Ήδη οι ομάδες της πρώτης κατά σειρά αναμέτρησης έχουν βγει για το καθιερωμένο ζέσταμά τους με παίκτες, προπονητές και ολόκληρα τα επιτελεία τους να είναι εντυπωσιασμένοι από αυτά που αντικρίζουν στο ιστορικό ανοιχτό γήπεδο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Ανάμεσά τους και ο Σέιν Λάρκιν έμεινε άφωνος από την ατμόσφαιρα και το πώς είχε διαμορφωθεί το στάδιο προς τιμήν του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τραβώντας στιγμιότυπα με το κινητό του δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Μάλιστα, περνώντας το τούνελ του σταδίου έμεινε με το... στόμα ανοιχτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι επικό!»