«Πανζουρλισμός» κατά την είσοδο του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο- Ο Σλούκας αποθεώθηκε! (vids)

«Πανζουρλισμός» κατά την είσοδο του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο- Ο Σλούκας αποθεώθηκε! (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 20:50 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 21.09.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του Καλλιμάρμαρου με τον Κώστα Σλούκα να γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να μένει εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα.

Αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR, απέχει μόλις λίγη ώρα από το να γίνει πράξη. Η έκτη έκδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναμένεται να είναι ιστορική καθώς θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο ενώπιον 35 χιλιάδων «πράσινων» φιλάθλων.

Σύσσωμη η οικογένεια του «Τριφυλλιού» ανυπομονεί για αυτή τη βραδιά και ιδιαίτερα οι παίκτες που θα βιώσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους οι περισσότεροι την εμπειρία ενός παιχνιδιού σε ανοιχτό γήπεδο και φυσικά σε ένα στάδιο που θα σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα EuroLeague.

«Under the stars», λοιπόν, ή ελληνιστί «Κάτω απ' τα αστέρια», ένα όνομα που συμβολίζει τον επτάστερο Παναθηναϊκό που κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague τη σεζόν που πέρασε, την πρώτη μάλιστα της... αναμόρφωσης των «πράσινων» και φυσικά όλο το event είναι αφιερωμένο στη μνήμη του θρυλικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Λίγο πριν τη λήξη της πρώτης κατά σειρά αναμέτρησης ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-66) οι παίκτες του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου και αποθεώθηκαν από τους 35 χιλιάδες φιλάθλους του Τριφυλλιού που δίνουν το παρών.

Ανάμεσα στους παίκτες των «πράσινων» ξεχώρισε ο Κώστας Σλούκας που έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων της ομάδας και αποθεώθηκε περισσότερο απ' όλους τραβώντας και πολλές φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Στη συνέχεια, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς φάνηκε εντυπωσιασμένος απ' όσα αντίκρισε στο Παναθηναϊκό Στάδιο απαθανατίζοντας τις στιγμές με το κινητό του.

Σαφέστατα δεν έλειψε το θερμό χειροκρότημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος μπορεί να είναι ο προπονητής της Παρτίζαν που θα κοντράρει τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο οι «πράσινοι» φίλαθλοι δε γινόταν να μη δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στον άνθρωπο με τον οποίο έχουν ζήσει τις σπουδαιότερες στιγμές στην ιστορία τους. Μάλιστα, ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» είχε καθίσει στα σκαλάκια του stage για να παρακολουθήσει το Εφές - Μακάμπι.