Η Ευρωλίγκα αποθεώνει τον Παναθηναϊκό και το Καλλιμάρμαρο: «Ποιος πρόλαβε;»

Η Ευρωλίγκα αποθεώνει τον Παναθηναϊκό και το Καλλιμάρμαρο: «Ποιος πρόλαβε;»

Sportal newsroom 13:39 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 13.08.2024

Η ανάρτηση της Euroleague για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και η Euroleague παρουσιάζει το πιο... hot εισιτήριο του καλοκαιριού.

Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Εφές και Μακάμπι θα αναμετρηθούν στο φετινό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και τα 35.000 εισιτήρια που θα εκδοθούν για το event που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο, έκαναν... φτερά!

Ένας αγώνας σε ένα τέτοιο ιστορικό γήπεδο σίγουρα δεν θα άφηνε το κοινό αδιάφορο, όμως η... τρέλα που επικράτησε για ένα «μαγικό χαρτάκι» ήταν δίχως προηγούμενο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ τα εισιτήρια του τουρνουά, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για την ομάδα και την... τρέλα τους για το μπάσκετ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Έτσι, η Euroleague αναρωτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media αν οι φίλοι των πρασίνων πρόλαβαν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο:

«Το πιο «καυτό» εισιτήριο στη χώρα. Ποιος κατάφερε να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί σε ένα τόσο φοβερό μέρος;», έγραψε η Euroleague στην ανάρτησή της!