Το συγκινητικό αφιέρωμα του Παναθηναϊκού AKTOR στον Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)
i

© Intime

Το συγκινητικό αφιέρωμα του Παναθηναϊκού AKTOR στον Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 19:46 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 21.09.2024

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι γεγονός και ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτιαξε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τον θρυλικό ηγέτη των «πράσινων».

Αυτό που περίμενε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR, έγινε πράξη. Η έκτη έκδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι ιστορική καθώς θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο στάδιο ενώπιον 35 χιλιάδων «πράσινων» φιλάθλων.

Σήμερα, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου ο αρχαιολογικός χώρος με την τεράστια βαρύτητα και τη διάχυτη ενέργεια θα φιλοξενήσει πρώτα την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 19:00 για να ακολουθήσει έπειτα το κυρίως γεγονός. Η ιστορική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στο καταπράσινο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Απαγόρευση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - «Δεν μπορώ να είμαι εκεί ως γιος για τον πατέρα μου»
EUROLEAGUE

17:35 - 21.09.2024

Απαγόρευση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - «Δεν μπορώ να είμαι εκεί ως γιος για τον πατέρα μου»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του κάνει γνωστό πως του απαγορεύεται η παρουσία στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», λόγω της τιμωρίας του, την οποία θεωρεί μη δίκαιη, αλλά θα αποδεχθεί.

«Under the stars», λοιπόν, ή ελληνιστί «Κάτω απ' τα αστέρια», ένα όνομα που συμβολίζει τον επτάστερο Παναθηναϊκό που κατέκτησε το έβδομο τρόπαιο της EuroLeague τη σεζόν που πέρασε, την πρώτη μάλιστα της... αναμόρφωσης των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR λίγο πριν το τζάμπολ της πρώτης κατά σειρά αναμέτρησης πρόβαλε ένα συγκινητικό αφιέρωμα μέσω βίντεο προς τιμήν του θρυλικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου. Μάλιστα, η φωτογραφία του θρυλικού παράγοντα του Τριφυλλιού πήρε κεντρική θέση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στο κέντρο του παρκέ του γηπέδου μαζί με ένα κασκόλ και μία μεγάλη λευκή ανθοδέσμη.