Στην Ιταλία η «πρόβα τζενεράλε» του Ολυμπιακού

Εβάν Φουρνιέ

i

© Imago

Στην Ιταλία η «πρόβα τζενεράλε» του Ολυμπιακού

Νίκος Καλαμπάκας 08:11 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 22.09.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22/9) την ιταλική Τραπάνι, στο τελευταίο του φιλικό ματς πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Το τελευταίο του φιλικό ματς πριν από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών του δίνει απόψε (22/9) το βράδυ ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τραπάνι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην Ιταλία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει την πρόβα τζενεράλε πριν το τζάμπολ του Σούπερ Καπ Ελλάδος (28/9).

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν επί ιταλικού εδάφους το Σάββατο 21/9 και στη συνέχεια όλη η ομάδα έφαγε μαζί, σε τραπέζι που τους έκανε ο Άλεκ Πίτερς. Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικό και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι όλοι μαζί στην Ιταλία. Μιλουτίνοφ, Φαλ, Έβανς και ΜακΚίσικ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όμως μπήκαν στο αεροπλάνο και συνόδευσαν την υπόλοιπη ομάδα στο ταξίδι της για το φιλικό.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής 22/9. Θα έχει ζωντανή τηλεποτική μετάδοση από τα κανάλια της NovasportsStart.

Aυτή θα είναι η τελευταία φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού για φέτος, αφού αν και υπήρχε στο πρόγραμμα ένας ακόμα αγώνας με την Τραπάνι, αναβλήθηκε.

Οι επίσημες αγωνιστικές του Ολυμπιακού ξεκινούν στις 28/9 με το Super Cup, ενώ στις 3/10 οι ερυθρόλευκοι θα ριχτούν και στη μάχη της Euroleague.