Τρέβορ Αράιζα: 18 χρόνια στο ΝΒΑ και 115 εκατ. δολάρια έκαναν «φτερά» μετά το διαζύγιο του με την Μπρι Άντερσον

Τρεβόρ Αράιζα

Τρέβορ Αράιζα: 18 χρόνια στο ΝΒΑ και 115 εκατ. δολάρια έκαναν «φτερά» μετά το διαζύγιο του με την Μπρι Άντερσον

Γιώργος Γαβριλάκης 11:35 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 14.08.2024

O Τρεβόρ Αράιζα έβγαλε 115 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της ΝΒΑ καριέρας του, αλλά το διαζύγιό του με την Μπρι Άντερσον τον πληγώνει ανεπανόρθωτα σε μηνιαία βάση και πλέον δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της ζωής του.

Ο ευτυχισμένος έγγαμος βίος του με την Μπρι ξεκίνησε το 2018 κι ενώ ο Τρέβορ Αράιζα αγωνιζόταν στην Ουάσινγκτον με τους Ουίζαρντς. Από εκείνες τις χαρούμενες μέρες της ζωής του ζευγαριού έχουν μείνει μόνο οι τρεις καρποί του έρωτά τους. Τα παιδιά τους. Τίποτα άλλο. Το ζευγάρι όχι μόνο έχει χωρίσει, αλλά δεν θέλει ο ένας να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον άλλο. 

Η Μπρι Άντερσον στα τέλη του 2022 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αφού πρώτα είχε καταγγείλει τον Αράιζα για ξυλοδαρμό και ζητούσε στο δικαστήριο τα... πάντα! Συμπεριλαμβανομένου και την επιμέλεια των παιδιών. 

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και από τότε ο πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς του 2009 και επί 18 σεζόν παίκτης του «μαγικού πλανήτη» πληρώνει ασταμάτητα ένα τεράστιο ποσό για την διατροφή. Χρήματα που ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι του έχουν... περιχαρακώσει τις αποταμιεύσεις του. 

O Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να... ποτίσει τα λουλούδια
NBA

09:49 - 08.04.2023

O Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να... ποτίσει τα λουλούδια

Εκτός δράσης για μερικές μέρες θα μείνει ο Τζέιλεν Μπράουν των Μπόστον Σέλτικς, αφού δέχτηκε... αντιαθλητικό χτύπημα από ένα γυάλινο βάζο την ώρα που πότιζε τις γλάστρες στο σπίτι του. Ο All-Star φόργουορντ κατέληξε με πέντε ράμματα, αλλά θα είναι έτοιμος για τα play offs.

Ο 37χρονος Αράιζα έβγαλε πολλά λεφτά από το ΝΒΑ. Υπολογίζεται ότι τα συμβόλαιά του τού απέδωσαν πάνω από 115 εκατομμύρια δολάρια στο σύνολο της καριέρας του. Έπαιξε άλλωστε, στο κορυφαίο πρωτάθλημα από το 2004 μέχρι το 2022 με σημαντική παρουσία και αξιόλογες επιδόσεις όπου κι αν αγωνίστηκε. 

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως πλέον δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα οικονομικά δεδομένα. «Βρίσκομαι στη διαδικασία μείωσης των μηνιαίων μου εξόδων, καθώς πλέον είμαι άνεργος και δεν είμαι σε θέση να διατηρήσω τον παλιό μου τρόπο ζωής», δήλωσε ο ίδιος. 

Στην ουσία βέβαια το οικονομικό του πρόβλημα εστιάζεται στη διατροφή που δίνει στην Μπρι Άντερσον: 13.000 δολάρια για μία υποθήκη, 13.000 δολάρια για την υποστήριξη των παιδιών και 33.000 δολάρια σε λοιπά έξοδα. Κι όλα αυτά ως απόφαση δικαστηρίου. Σύνολο, σχεδόν 60.000 δολάρια και αναφερόμαστε σε μηνιαία πάγια έξοδα.