«Τρέλα» Μιλουτίνοφ για την επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Πάμε θρύλε» (pic)

Μιλουτίνοφ

i

© Intime

«Τρέλα» Μιλουτίνοφ για την επιστροφή στον Ολυμπιακό: «Πάμε θρύλε» (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:14 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 14.08.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια, τονίζοντας πως κράτησε τον λόγο του, ενώ έστειλε μήνυμα στους φίλους των Πειραιωτών.

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός και με τη βούλα. Ο Σέρβος σέντερ, έπειτα από τρία χρόνια στη Μόσχα, για χάρη της ΤΣΣΚΑ, επιστρέφει στο ΣΕΦ για να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και να συμβάλλει στην επιστροφή στην κορυφή της Euroleague.

Ο «Μίλου» δέθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και την ομάδα, στα χρόνια που βρέθηκε στον Πειραιά, καθώς κατάφερε να εξελιχθεί. Και λίγο πριν αποχωρήσει για τη Ρωσία είχε δώσει υπόσχεση πως θα επιστρέψει στα «ερυθρόλευκα». Μια υπόσχεση την οποία κράτησε το 2023, καθώς πλέον είναι και πάλι μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας.

Η χαρά του για την κατάληξη των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη και φρόντισε να την μοιραστεί μέσω των social media. Ο Μιλουτίνοφ τόνισε πως βρίσκεται εκεί που είναι η καρδιά του, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, που περίμενε καρτερικά την επιστροφή του στον Πειραιά.

O Σέρβος σέντερ στην δημοσίευσή του ανέφερε: «Τρία χρόνια πριν, έδωσα τον λόγο μου… και κράτησα τον λόγο μου… επειδή η καρδιά μου είναι εδώ, οι φίλοι μου, η οικογένεια μου είναι εδώ… Επιστρέφω ΣΠΙΤΙ! Πάμε Θρύλε!»