Τρελάθηκε ο Γιάννης και πανηγύρισε έξαλλα το κάρφωμα του Θανάση (vid)

Τρελάθηκε ο Γιάννης και πανηγύρισε έξαλλα το κάρφωμα του Θανάση (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:22 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 14.08.2024

Το κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ματς κόντρα στους Πίστονς ξεσήκωσε όλους τους Μπακς μα πιο πολύ τον Γιάννη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε αλλά απήλαυσε πανηγυρίζοντας την προσπάθεια του μεγάλου αδελφού.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκούρασε το γόνατό του και δεν αγωνίστηκε με τους Μιλγουόκι Μπακς τα ξημερώματα της Τρίτης (28/3) στο Ντιτρόιτ. Ταξίδεψε όμως, μαζί με τους συμπαίκτες του στο Μίτσιγκαν και παρακολούθησε από την άκρη του πάγκου με πολιτικά ρούχα τις προσπάθειες των συμπαικτών του μέχρι τη νίκη με 126-117.

Ήταν ενεργός με τον τρόπο του, έδινε κατευθύνσεις και συμβουλές, ζούσε το παιχνίδι και χειροκροτούσε τις προσπάθειες. Όταν ο αδελφός του Θανάσης μπήκε στο γήπεδο, ο Γιάννης δεν άφησε τα μάτια του από πάνω του. Μάλιστα, όταν ο 30χρονος πήρε τη μπάλα και την κάρφωσε δυνατά στο καλάθι των Πίστονς, όλος ο πάγκος ξεσηκώθηκε, αλλά ο Γιάννης ήταν αυτός που το πανηγύρισε πιο έξαλα απ' όλους. Ήταν σαν να το περίμενε με αγωνία και ήταν έτοιμος για να ενθουσιαστεί. 

Ο Θανάσης έμεινε στο παρκέ για ένα λεπτό και τρία δευτερόεπτα, παρόλα αυτά πρόλαβε να βάλει 2 πόντους και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Γενικά, δεν έχει μεγάλο ρόλο στο rotation της ομάδας και η παρουσία του στο παρκέ είναι περιστασιακή, αλλά πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες εντός των αποδυτηρίων και προφανώς αυτός είναι ο αγαπημένος συμπαίκτη του Γιάννη. Και μετά από αυτόν ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο Κρις Μίντλετον, ο Μπρουκ Λόπεζ και τα υπόλοιπα Ελάφια.