«Τρέχει» για Λούντβιγκσμπουργκ ο Καράμπελας, έτοιμος ο Χατζηδάκης στην ΑΕΚ

Ζώης Καράμπελας

«Τρέχει» για Λούντβιγκσμπουργκ ο Καράμπελας, έτοιμος ο Χατζηδάκης στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:47 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 14.08.2024

Ο Ζώης Καράμπελας έμεινε εκτός μάχης από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα γκαρντ να κάνει αγώνα δρόμου ενόψει Λούντβιγκσμπουργκ, την ώρα που ο Μάνος Χατζηδάκης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής την Τρίτη.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με απουσίες στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ. Σε ένα παιχνίδι που ήταν άκρως ανταγωνιστική, όμως έφυγε ηττημένη με σκορ 79-71. Η Ένωση δεν είχε στη σύνθεσή της τον Ζώη Καράμπελα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον ώμο και έμεινε εκτός δράσης.

Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης και από τότε έως και σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Μάλιστα το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν ζημιά στον ώμο, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορούσε να βγάλει το πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πόνους.

Την ίδια ώρα ο Μάνος Χατζηδάκης φόρεσε αθλητική περιβολή για πρώτη φορά. Ο Έλληνας σέντερ, αν και αρχικά ήταν να επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο κλειστό των Λιοσίων, τις τελευταίες μέρες ανέβασε στροφές και ο Πλάθα τον συμπεριέλαβε στην 12άδα της ομάδας του για το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Ο Ισπανός κόουτς δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής μεν, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (17/10, 19:30), απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, στην πρεμιέρα της Ένωσης στο BCL. Εσχάτως ο διεθνής σέντερ ανέβασε στροφές, ο πόνος στο πόδι υποχώρησε στο μέγιστο βαθμό και αναμένεται να μπει άμεσα στο ροτέισιον της ομάδας του.