«Τριετές το συμβόλαιο του Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό - Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις»

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

Euroleague

«Τριετές το συμβόλαιο του Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό - Σύντομα οι επίσημες ανακοινώσεις»

Νίκος Καλαμπάκας 13:13 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.08.2024

Δημοσίευμα του Ιταλού δημοσιογράφου, Ματέο Αντρεάνι επισημαίνει ότι Ολυμπιακός και Πετρούσεφ συμφώνησαν για τριετές συμβόλαιο και ότι σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις...

Η είδηση ότι ο Πετρούσεφ αποδεσμεύεται από τους Κινγκς και υπογράφει στον Ολυμπιακό κάνει από το πρωί του Σαββάτου 25/11 τον γύρο του κόσμου και όσο η μέρα περνάει, τόσο περισσότερες πληροφορίες για το θέμα γίνονται γνωστές.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, σε σχετικό δημοσίευμά του στο site basketinside.com, επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία, παραθέτοντας μάλιστα και τους όρους του συμβολαίου.

Σύμφωνα πάντα με τον Αντρεάνι, οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο τριών ετών. Για την απόφασή του σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ακόμα, επισημαίνει ότι ο παίκτης είχε συζητήσει με τον Σάσα Βεζένκοφ με τον οποίο συνυπήρξαν για λίγο διάστημα στους Κινγκς και ο Βούλγαρος φόργουορντ του είπε τα καλύτερα για την ομάδα του Πειραιά.

Πλέον το μόνο που απομένει ώστε να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις, είναι να παρέλθει το 48ωρο κατά το οποίο ομάδες του ΝΒΑ μπορούν να κάνουν πρόταση στον Πετρούσεφ.

Αϊζάια Κάνααν: Ένα «λιοντάρι» στις πύλες του Πειραιά
EUROLEAGUE

10:42 - 25.11.2023

Αϊζάια Κάνααν: Ένα «λιοντάρι» στις πύλες του Πειραιά

Ο Αϊζάια Κάναν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόουτς Μπαρτζώκα και οι φίλοι του Ολυμπιακού απολαμβάνουν φέτος έναν διαφορετικό παίκτη. Η ιστορία του Αμερικάνου σούτινγκ γκαρντ στον Πειραιά και πως μεταμορφώθηκε φέτος αγωνιστικά, προσφέροντας στον Ολυμπιακό έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά!

Ο Ιταλός δημοσιογράφος επισημαίνει ότι σύντομα το θέμα θα κλείσει οριστικά και ο Σέρβος σέντερ θα γίνει κάτοικος Πειραιά...