Τρινκιέρι: «Έχω ξανακάνει τέτοια ανατροπή πριν από... 5.000 χρόνια»
i

Αντρέα Τρινκιέρι / © EuroLeague Basketball

Τρινκιέρι: «Έχω ξανακάνει τέτοια ανατροπή πριν από... 5.000 χρόνια»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:33 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 18.10.2024

Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Ολίμπια Μιλάνο με επική ανατροπή ο Αντρέα Τρινκιέρι, ετοιμόλογος όπως πάντα, αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά πότε το είχε ξανακάνει.

Ο πάντα ετοιμόλογος και γνωστός ατακαδόρος, Αντρέα Τρινκιέρι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη της Ζαλγκίρις επί της Ολίμπια Μιλάνο με 85-82, επιστρέφοντας από το -27 αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε ανατρέψει μία τόσο μεγάλη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

«Πρώτα από όλα, θέλω να καταλάβω τι έγινε και παίζαμε τόσο άσχημα για τρεις περιόδους. Ήταν σαν να μην ξέραμε τι κάναμε. Προσπάθησα να πείσω τα παιδιά ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, βρήκαμε ένα σχήμα που λειτούργησε πολύ καλά και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου ώστε να μη βρεθούμε ποτέ ξανά σε τέτοια θέση.

Δεν είναι θαύμα, είναι απλώς μια τεράστια ανατροπή. Δεν έχω κάνει ποτέ τόσο μεγάλη ανατροπή με ομάδα μου. Η μεγαλύτερη πρέπει να ήταν από το -25, πιθανότατα σε αγώνα νέων. Αλλά ήταν πριν από… 5.000 χρόνια.

Το απίθανο «comeback» της Ζαλγκίρις από το -27 ήταν το 2ο μεγαλύτερο στην ιστορία της Euroleague
EUROLEAGUE

09:49 - 18.10.2024

Το απίθανο «comeback» της Ζαλγκίρις από το -27 ήταν το 2ο μεγαλύτερο στην ιστορία της Euroleague

Με την νίκη της επί της Αρμάνι Μιλάνο και την επιστροφή από το -27, η Ζαλγκίρις Κάουνας καθιερώθηκε στην 2η θέση στην λίστα με τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της Euroleague.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάποιοι με έβριζαν, κάποιοι μου έδιναν συγχαρητήρια… Είναι η πόλη μου και ο κόσμος αγαπά την ομάδα του».