Τρινκιέρι: «Κάναμε τέλειο παιχνίδι, δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»
i

© Intime

Τρινκιέρι: «Κάναμε τέλειο παιχνίδι, δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε»

Sportal newsroom 00:24 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 20.08.2024

Στην καλή απόδοση των παικτών του στάθηκε ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκιέρι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού στο Μόναχο.

Κάθε λόγο να χαμογελάει είχε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί του Παναθηναϊκού για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. 

Οι Ιταλοί υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στην πέμπτη του συνεχόμενη ήττα και ο κόουτς της ομάδας ανέφερε ότι οι παίκτες του έκαναν τέλειο παιχνίδι που μπορούν να το έχουν ως οδηγό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 

«Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για εμάς και στην άμυνα και στην επίθεση. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προσαρμοστούμε γιατί είχαμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα, αλλά δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και ποιοι είναι οι στόχοι μας», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πώς η Μπάγερν έπαιξε πιο γρήγορο μπάσκετ: «Αυτό είναι που θέλουμε να πετύχουμε και είναι και θέμα χημείας. Θα παίζουμε περισσότερο ως ομάδα, με ενεργεία και θα βρίσκουμε λύσεις και θα ελέγχουμε τον ρυθμό. Συνήθως σουτάρουμε 30 τρίποντα, αλλά σήμερα πήγαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Πρέπει να κοιτάξουμε στο επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου στο πρωτάθλημα και να συγκεντρωθούμε», κατέληξε.