Τρινκιέρι για Σερβία: «Της έλειπε μία κατοχή και ένας... Κάρι λιγότερος»

Αντρέα Τρινκιέρι

i

© Photo by Eitvydas Kinaitis/Euroleague Basketball via Getty Images

Τρινκιέρι για Σερβία: «Της έλειπε μία κατοχή και ένας... Κάρι λιγότερος»

Ευτυχία Οικονομίδου 18:47 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 26.08.2024

Ο Αντρέα Τρινκιέρι παρακολούθησε το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και έκανε τα προσωπικά του σχόλια, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους στόχους της Ζαλγκίρις τη νέα σεζόν (2024-25).

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Αντρέα Τρινκιέρι, παρακολούθησε την εξέλιξη του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στο Παρίσι και σχολίασε την εικόνα της Σερβίας, αλλά και της Team USA που κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία διοργάνωση.

Εννοείται δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο έχει χτίσει τη Ζαλγκίρις τη φετινή σεζόν και για τους στόχους που έχει η ομάδα σε αυτή την απαιτητική σεζόν στην EuroLeague.

Ο Σμάιλαγκιτς της Ζαλγκίρις δείχνει σε όλους στο Κάουνας... τι ψάρια πιάνει! (vid)
EUROLEAGUE

15:37 - 24.08.2024

Ο Σμάιλαγκιτς της Ζαλγκίρις δείχνει σε όλους στο Κάουνας... τι ψάρια πιάνει! (vid)

Στο Κάουνας κατοικεί πλέον ο Άλεν Σμάιλαγκιτς, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία με την Ζαλγκίρις, ενώ ταυτόχρονα έδειξε σε όλους στην ομάδα και μερικά εξωαγωνιστικά του χαρίσματα. Όπως για παράδειγμα το πόσο αποτελεσματικός είναι στο ψάρεμα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:

«Περιμένω ένα πράγμα. Να φτιάξουμε μία ομάδα που παίζει ως σύνολο. Πέρσι δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Θέλουμε να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάτι που σημαίνει να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην EuroLeague, φτάνοντας στο Top10. Η Euroleague είναι μια τεράστια διοργάνωση. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Κάθε χρόνο υπάρχουν όλο και περισσότερες δυνατές ομάδες. Θέλω απλώς να δυναμώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δημιουργικοί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τρινκιέρι.

Ενώ ο Ιταλός μίλησε και για το τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων που έκλεισε με τη νίκη των Αμερικανών επί της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. «Ήταν εκπληκτικό. Το επίπεδο στα νοκ άουτ ήταν φανταστικό. Οι ΗΠΑ παραλίγο να μην τα καταφέρουν, αλλά ήταν καλύτεροι και πήραν το χρυσό. Μία κατοχή και ένας... Κάρι λιγότερος. Αν ο Ντόμπριτς είχε ευστοχήσει στο ελεύθερο τρίποντο, η Σερβία θα είχε μεγάλο πλεονέκτημα. Μετά ήρθε ο Κάρι που είναι μοναδικός».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!