Στους Καβαλίερς ο Τριστάν Τόμπσον

Τριστάν Τόμπσον

i

Τριστάν Τόμπσον/©Photo by Harry How/Getty Images

Στους Καβαλίερς ο Τριστάν Τόμπσον

Νίκος Καλαμπάκας 10:08 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 12.09.2023

Αν ισχύει ότι ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος ο Τρίσταν Τόμπσον ετοιμάζεται να μπει ανά στον χάρτη του ΝΒΑ αφού το Κλίβελαντ θα τον ανακοινώσει σύντομα.

Μπορεί την περσινή σεζόν να μην αγωνίστηκε ούτε σε ένα ματς της regular season, όμως ο Τριστάν Τόμπσον επιστρέφει στον τόπο που απέκτησε φήμη, αφού το Κλίβελαντ ετοιμάζεται να τον ανακοινώσει.

Σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια του "Athletic" ο Τόμπσον είναι έτοιμος να υπογράψει τη συμφωνία του με τους Καβαλίερς που του δίνουν την ευκαιρία να επανέλθει στο τοπ επίπεδο. Η έλευσή του θα δώσει στην ομάδα βάθος στον πάγκο, αλλά και έναν παίκτη  οποίος θα μπορέσει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια, αφού στο παρελθόν είχε μεγαλουργήσει στην Πολιτεία και οφείλει την μπασκετική του ύπαρξη στο Κλίβελαντ.

Ο ίδιος ήταν μέλος της ομάδας που το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ είχε αγωνιστεί σε τέσσερις τελικούς πρωταθλήματος με τον οργανισμό.

Ο βετεράνος σέντερ πέρυσι έπαιξε με τους Λέικερς σε έξι παιχνίδια των playoffs έχοντας μέσο όρο 1.8 πόντους και 1.7 ριμπάουντ σε 5.3 λεπτά συμμετοχής.

Στην κανονική διάρκεια των αγώνων πάντως δεν είχε αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες, τους Κινγκς, τους Πέισερς και τους Μπουλς και σε 57 ματς μέτρησε 6 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο.

Το 2019-2020 αγωνίστηκε στο Κλίβελαντ με τους Καβαλίερς.