Μένει ελεύθερος ο Βούκσεβιτς από τους Ουίζαρντς

Τρίσταν Βούκτσεβιτς

i

©EuroLeague

Μένει ελεύθερος ο Βούκσεβιτς από τους Ουίζαρντς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:01 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 30.06.2024

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ετοιμάζονται να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς θα γευτεί την free agency το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους.

Οι πρωτευουσιάνοι πήραν την απόφαση να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Τρίσταν Βούκτσεβιτς έναντι του ποσού των 2,42 εκατ. Δολαρίων, αφήνοντας ελεύθερο τον 21χρονο Σέρβο φόργουορντ – σέντερ να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, γιος του Ντούσαν, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, εκεί από όπου τον έκανε δικό της η Ρεάλ. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Σερβία και την Παρτίζαν, με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο.42 του περσινού ντραφτ, να τον κάνουν δικό τους στα μέσα της σεζόν.

Με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς πρόλαβε να «γράψει» 10 συμμετοχές, έχοντας κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 3,6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Με αυτή την κίνηση οι Ουάσινγτον ουίζαρντς κάνουν χώρο στο salary cap ενόψει της free agency, καθώς ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς είχε συμβόλαιο ύψους 2,42 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024 – 2025.