Ο Τρίτων κατέθεσε φάκελο στην Basket League και έδρα δηλώνει τα Άνω Λιόσια!
i

©InTime

Ο Τρίτων κατέθεσε φάκελο στην Basket League και έδρα δηλώνει τα Άνω Λιόσια!

Sportal newsroom 19:23 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Στον Τρίτων έχουν καταθέσει το φάκελο για την συμμετοχή στην Basket League και έδρα θα έχουν το κλειστό των Άνω Λιοσίων

Αποφασισμένοι να παλέψουν ως το τέλος προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Basket League, είναι στον Τρίτων και γι’ αυτό κατέθεσαν φάκελο συμμετοχής.

Έπειτα από την περσινή εξαιρετική πορεία τους και την παρουσία στο Final Four της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» έφτασαν στον προθάλαμο της Επαγγελματικής Λίγκας.

Αυτό το «όνειρο» θέλουν να το ζήσουν στην ιστορική ομάδα των Σεπολίων και γι’ αυτό κάνουν ότι μπορούν, ώστε να είναι πανέτοιμοι.

Έκαναν το πρώτο βήμα για την αδειοδότηση και προχωράνε ολοταχώς για τη σύσταση της ΚΑΕ, ώστε να πάρουν το «Ο.Κ.» για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς.

Ένα θέμα που απασχόλησε τους ιθύνοντες του Συλλόγου ήταν το γηπεδικό, καθώς αναζητούν την έδρα που θα τους επιτρέπει τη διεξαγωγή των αγώνων στην Basket League. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal το γήπεδο έχει βρεθεί και είναι το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων, που αποτελεί την έδρα της ΑΕΚ! 

Οι ιθύνοντες του Τρίτωνα έχουν έρθει σε επαφή και πήραν το «Ο.Κ.» για να χρησιμοποιούν για τους εντός έδρας αγώνες τους το γήπεδο στα Λιόσια.

Στην κουβέντα με τον Αταμάν κρίνεται το μέλλον του Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

19:11 - 03.07.2023

Στην κουβέντα με τον Αταμάν κρίνεται το μέλλον του Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό

Η παραμονή του Δημήτρη Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιη, με τον διεθνή φόργουορντ να περιμένει να μιλήσει με τον Εργκίν Αταμάν τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Οι «νεοφώτιστοι» έκαναν πολλές προσπάθειες, προσέγγισαν πολλές ομάδες για να εξασφαλίσουν την έδρα, αλλά τελικά πέτυχαν να συμφωνήσουν προφορικά ως τώρα με την ΑΕΚ για την χρήση του Ολυμπιακού Κλειστού των Άνω Λιοσίων.