Η Μανίσα συνεχίζει να «ψωνίζει» από το NBA - Ανακοίνωσε τον Τρόι Μπράουν Τζούνιορ

Τρόι Μπράουν Τζούνιορ

i

© IMAGO

Η Μανίσα συνεχίζει να «ψωνίζει» από το NBA - Ανακοίνωσε τον Τρόι Μπράουν Τζούνιορ

Μιχάλης Καλογήρου 15:00 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 11.10.2024

Η Μανίσα βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του «φευγάτου» Σέιμπεν Λι και φέρνει στην Τουρκία τον Τρόι Μπράουν Τζούνιορ

Η Μανίσα συνεχίζει να αγοράζει από το παζάρι του NBA. Μετά τα «πεπραγμένα» του Σέιμπεν Λι, που έβαλε 79 πόντους σε δύο παιχνίδια στο BCL, στον τουρκικό σύλλογο γνωρίζουν πως το πέρασμά του Αμερικανού θα είναι σύντομο, με ομάδες της Euroleague να τον γλυκοκοιτάζουν. Πριν καν αποχωρήσει ο Λι, η Μανίσα ανακοίνωσε ακόμη έναν πρώην NBAερ, τον Τρόι Μπράουν Τζούνιορ (25 ετών, 2.01μ).

Ο Άνταμ Σίλβερ έχει θέσει έναν βασικό στόχο για το ΝΒΑ: Να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με την Κίνα!
NBA

13:12 - 11.10.2024

Ο Άνταμ Σίλβερ έχει θέσει έναν βασικό στόχο για το ΝΒΑ: Να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με την Κίνα!

To 2019 οι διπλωματικές σχέσεις του NBΑ με την Κίνα ταράχθηκαν, λόγω μίας κατάστασης που είχε δημιουργήσει ο τότε GM των Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, αλλά τώρα ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ προσπαθεί να αποκαταστήσει τις (εμπορικές και οικονομικές) σχέσεις, ενημερώνοντας πως «σύντομα σκοπεύουμε να ξαναδούμε αγώνες στην Κίνα».

Ο τουρκικός σύλλογος έχει υψηλές βλέψεις για την φετινή σεζόν και κάλυψε το κενό...πριν καν αυτό δημιουργηθεί. Ο Τρόι Μπράουν κάνει για πρώτη φορά το βήμα μακριά από τις ΗΠΑ με τον απόφοιτο του Όρεγκον να έχει αγωνιστεί σε Ουίζαρντς, Μπουλς, Λέικερς, Τίμπεργουλβς και Πίστονς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Μπράουν είναι ένας πολύπειρος ρολίστας που είναι χρήσιμος σε όποια ομάδα και αν αγωνιστεί. Στην καριέρα του μετρά 356 εμφανίσεις με 6.2 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Η σεζόν που μας πέρασε βρήκε τον Αμερικανό στη Μινεσότα, προτού γίνει ανταλλαγή και βρεθεί στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Οι αριθμοί του την περασμένη σεζόν: σε 59 αγώνες 4.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 14 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Οι Τούρκοι δείχνουν πως εμπιστεύονται την Αμερικανική αγορά και μετά την αποκάλυψη, ονόματι Σέιμπεν Λι, συνεχίζουν να δίνουν ευκαιρίες σε «κομμένους» από το NBA. Μένει να δούμε αν ο Τρόι Μπράουν θα εκμεταλλευτεί όσο και ο Αμερικανός συμπαίκτης του την ευκαιρία που του δίνεται.

Tags: