Τρομερό: Η Ισπανία νίκησε 102-20 τον Λίβανο και ο προπονητής των Ιβήρων ντράπηκε στη χειραψία (vid)

Τρομερό: Η Ισπανία νίκησε 102-20 τον Λίβανο και ο προπονητής των Ιβήρων ντράπηκε στη χειραψία (vid)

Sportal newsroom 23:57 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 14.08.2024

Ο κόουτς της Ισπανίας έδειξε τον σεβασμό του μετά το +82 στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτης της Κ19 του Λίβανου.

Η Ισπανία κέρδισε με +82 το Λίβανο, με τον κόουτς της Κ19 των Ίβηρων να δείχνει τον σεβασμό του στους αντιπάλους του.

Όπως φάνηκε στο ζωντανό βίντεο του αγώνα, ο Ντάνιελ Μιρέτ Γκαρσία, ο προπονητής των Ισπανών, έδωσε εντολή στους παίκτες του να μην εκτελέσουν την τελευταία επίθεση, ενώ κατά την διάρκεια των καθιερωμένων χαιρετισμών, φάνηκε απόλυτα σοβαρός, δίνοντας το χέρι σε κάθε έναν από τους αντιπάλους του.

Στα του αγώνα, ο οποίος από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο είχε «τελειώσει», το next big thing του ισπανικού μπάσκετ, ο Άιζαν Αλμάνσα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ignite, έκανε πράγματα και θαύματα με 15 πόντους, 7/8 σουτ, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, με τους Ισπανούς να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο και να μην απειλούνται σε κανένα σημείο από τον Λίβανο που δεν μπόρεσε να κοιτάξει τους Φούριας Ρόχας στα μάτια.

Στο παιχνίδι της φάσης των 16 η υπεροχή της Ισπανίας ήταν σαφής, καθώς στην αναμέτρηση οι Ίβηρες μέτρησαν 39/79 σουτ, 60 ριμπάουντ, 33 ασίστ, 20 κλεψίματα και 6 τάπες, διαλύοντας τον Λίβανο με κάθε τρόπο πάνω στο παρκέ. Οι Ισπανοί άλλωστε είναι αήττητοι στο τουρνουά, καθώς μετρούν 4 νίκες (3 στη φάση των ομίλων, 1 στα νοκ άουτ) σε ισάριθμα παιχνίδια ως τώρα.

Η επίδοση των 20 πόντων παθητικό είναι η κορυφαία αμυντική επίδοση στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου U19, με τους Ισπανούς να καταγράφουν ακόμα ένα ρεκόρ. 

Tags: