Σε προχωρημένες επαφές με τον Τσαντ Μπράουν η Κινγκ Στσέτσιν
i

© Intime

Σε προχωρημένες επαφές με τον Τσαντ Μπράουν η Κινγκ Στσέτσιν

Χρήστος Τσάλτας 17:03 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 17.07.2024

Έτοιμος να μετακομίσει στην Πολωνία για λογαριασμό της Κινγκ Στσέτσιν είναι ο Τσαντ Μπράουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα από το Στετίνο.

Η Κινγκ Στσέτσιν ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Τσαντ Μπράουν στον οποίο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες και μάλιστα του κατέθεσε και πρόταση.

Αμέσως υπήρξε σημείο επαφής ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα και οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά την επικοινωνία τους, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός ψηλός που έχει περάσει από την Ελλάδα με θητεία στο Περιστέρι και στον Απόλλων Πάτρας, σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει στην Πολωνία για λογαριασμό της Στσέτσιν.

«Βλέπει» Τσαντ Μπράουν η ΑΕΚ Betsson για την φροντ λάιν της
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:53 - 13.07.2024

«Βλέπει» Τσαντ Μπράουν η ΑΕΚ Betsson για την φροντ λάιν της

Η ενίσχυση του ρόστερ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ Betsson και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση έχει στη λίστα της το όνομα του Τσαντ Μπράουν, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Μπράουν την περασμένη σεζόν φορώντας τη φανέλα του Απόλλων Πάτρας σημείωσε μέσο όρο 12.3 πόντων, 9.2 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ με 58,5% στα δίποντα σ ανά 29 λεπτά συμμετοχής σε 25 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο παίκτης είχε απασχολήσει μεν και την ΑΕΚ Betsson χωρίς όμως να είναι ποτέ ψηλά στη λίστα για το αθλητικό πεντάρι που έψαχνε η «Ένωση».  Μάλιστα απέναντι στην Ένωση, ο Μπράουν είχε 3 πολύ καλές εμφανίσεις, μετρώντας μάλιστα 2 νίκες.