Τσαν: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη για την ατμόσφαιρα, έδειξε ότι είναι ποιοτικός λαός»
i

©Intime

Τσαν: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη για την ατμόσφαιρα, έδειξε ότι είναι ποιοτικός λαός»

Νίκος Καλαμπάκας 22:41 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 02.10.2024

Ύμνοι του προπονητή της Τουρκ Τέλεκομ, Ερντέμ Τσαν, για τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο».

H Τουρκ Τέλεκομ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άρη (63-68) σε ένα ματς για γερά νεύρα, όπου αν και οι Τούρκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, είδαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επιστρέφει στην 3η και την 4η περίοδο και να παλεύει για τη νίκη.

Σε ένα «Αλεξάνδρειο» κατάμεστο, όπου ο κόσμος έδωσε ώθηση στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η ανατροπή μπορεί να μην ήρθε, η εικόνα στις κερκίδες όμως ήταν αυτή που έμεινε στον προπονητή των Τούρκων, Ερντέμ Τσαν.

Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε κάνοντας ειδική μνεία στα όσα έζησε μέσα στην έδρα των αντιπάλων του, χαρακτηρίζοντας τους φίλους των κιτρινόμαυρων ως «ποιοτικό λαό».

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης
EUROCUP

22:04 - 02.10.2024

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Άρης

Ο Άρης δεν κατάφερε να κάνει... σεφτέ στις νίκες στο Eurocup, αφού μέσα στο Αλεξάνδρειο ηττήθηκε με 63-68 από την Τουρκ Τέλεκομ, μένοντας στο 0-2 της κατάταξης! Αποχώρησε τραυματίας ο Χαραλαμπόπουλος, όμως είχε προλάβει να κάνει τη... ζημιά στην ελληνική ομάδα! Κορυφαίοι για τους κιτρινόμαυρους οι Ντε Τζούλιους, Νόλεϊ και Ρόμπερτς με 12, 13 και 14 πόντους αντίστοιχα!

Αφού συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη, τόνισε ότι η άμυνά τους στην 4η περίοδο ήταν το στοιχείο που έχρισε νικήτρια την ομάδα του:

«Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη για μια τρομερή μπασκετικη ατμόσφαιρα, έδειξαν την κουλτούρα τους και πόσο ποιοτικοί οπαδοί είναι. Ήταν συγκεντρωμένοι εκεί στο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Χάσαμε πολλά σουτ στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τελευταίο με την άμυνά μας και χρησιμοποιώντας το μυαλό μας στην επίθεση, καταφέραμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά και κοιτάμε τη συνέχεια».