Ημέρα Οσμάν στον Παναθηναϊκό: Έρχεται και μπαίνει στη... μηχανή του Αταμάν

Τσεντί Οσμάν

Ημέρα Οσμάν στον Παναθηναϊκό: Έρχεται και μπαίνει στη... μηχανή του Αταμάν

Sportal newsroom 09:21 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 08.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν ήταν η τελευταία «βόμβα» του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι, με τον χαρισματικό φόργουορντ να έρχεται στην Ελλάδα για να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Σε ρυθμούς Τσεντί Οσμάν κινείται ο οργανισμός του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες, όπως και όλη η μπασκετική Ευρώπη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε την βόμβα, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Τούρκο άσο, ισχυροποιώντας στο μέγιστο βαθμό το πράσινο ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος φόργουορντ δεν βγήκε την πρόταση που αναζητούσε και επιθυμούσε στο ΝΒΑ, έχοντας περάσει την περασμένη σεζόν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, ως συμπαίκτης του Βίκτορ Ουεμπανιαμά και πλέον επιστρέφει στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά πιο ώριμος και πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά και με ισχυρό κίνητρο να διατηρήσει το τριφύλλι στην κορυφή.

Η μεταγραφή του ήταν ένα μπαμ που ήχησε σε όλο τον κόσμο, καθώς το τριφύλλι κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του για την ερχόμενη σεζόν, προσθέτοντας στο ήδη πλήρες ρόστερ του έναν παίκτη ικανό να κάνει άμεσα τη διαφορά. Άλλωστε η πολύ καλή επαφή του με τον Εργκίν Αταμάν έπαιξε ρόλο στη συγκεκριμένη κίνηση.

Πλέον οι πράσινοι περιμένουν την άφιξη του παίκτη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Οσμάν θα μπει για πρώτη φορά σε κλίμα Παναθηναϊκού και από την Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Ο Οσμάν γνωρίζει καλά την Euroleague, καθώς πριν κάνει το... άλμα για το ΝΒΑ αγωνιζόταν στην Αναντολού Εφές. Το καλοκαίρι ήταν στο στόχαστρο τόσο της τουρκικής ομάδας, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως καμία δεν κινήθηκε τόσο αποφασιστικά όσο οι «πράσινοι» που θέλησαν να επενδύσουν στο ταλέντο του, για να ισχυροποιήσουν ένα ήδη πολύ δυνατό ρόστερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!