Οι Ισπανοί δεν... έβλεπαν Οσμάν στη Ρεάλ Μαδρίτης
i

Τσεντί Οσμάν / © IMAGO

Οι Ισπανοί δεν... έβλεπαν Οσμάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Γαβριλάκης 11:40 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 07.09.2024

Σύμφωνα με την ισπανική As o Τσεντί Οσμάν δεν πρόκειται να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης και η As αναφέρει πως η Βασίλισσα θα πρέπει να ψάξει άλλον φόργουορντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τον πήχη αρκετά ψηλά στο μεταγραφικό πλάνο που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Γκερσόν Γιαμπουσελέ. Ο Γάλλος φόργουορντ εκμεταλλευόμενος την εντυπωσιακή του παρουσία στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Paris 2024 επέστρεψε στο NBA, αυτή τη φορά για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, ενώ η Βασίλισσα προσπαθεί ακόμα να βρει έναν παίκτη που θα καλύψει το κενού του ή ακόμα και να δημιουργήσει νέες προοπτικές στο σύνολο.

Ο Νο 1 στόχος σε αυτή την διαδικασία είναι ο Τσέντι Οσμάν. Μόνο που παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος παραμένει ελεύθερος στην αγορά του NBA και έχει καθυστερήσει να βρει μία καλή συμφωνία γι' αυτόν, δημοσίευμα της Diario AS, επικαλούμενο πολλαπλές πηγές αναφέρει πως ο 29χρονος ενημέρωσε τους Μαδριλένους ότι δεν θα υπογράψει μαζί τους.

Στην ουσία της ιστορίας, ο Οσμάν εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι το NBA, αλλά το ίδιο είχε κάνει και ο Εβάν Φουρνιέ πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως, δεν αισιόδοξη πλέον, πως η πορεία της δικής τους μεταγραφής θα έχει όμοια κατάληξη με την υπόθεση των «ερυθρολεύκων».

Δύο άτομα εκβίαζαν τον Σμάιλαγκιτς στο Βελιγράδι: Αυτός ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε την Παρτίζαν
EUROLEAGUE

10:44 - 07.09.2024

Δύο άτομα εκβίαζαν τον Σμάιλαγκιτς στο Βελιγράδι: Αυτός ήταν ο λόγος που εγκατέλειψε την Παρτίζαν

Η επιλογή του Άλεν Σμάιλαγκιτς να αποχωρήσει από την Παρτίζαν και να πάρει μεταγραφή στη Ζαλγκίρις δεν έγινε να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους. Σέρβικο μέσο αποκαλύπτει πως ο 25χρονος στο Βελιγράδι έπεσε θύμα απάτης μισού εκατομμυρίου δολαρίων και έχει κάνει μήνυση σε δύο πρόσωπα που τον εκβίαζαν και προσπάθησαν να του... φάνε πολλά χρήματα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Οσμάν είναι παράξενο που ακόμα παραμένει free agent στο NBA, αλλά οι Λος Άντζλελες Λέικερς τον έχουν στη λίστα τους και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Έτσι, η Ρεάλ θα πρέπει να ψάξει αλλού για έναν φόργουορντ πρώτη γραμμής και απ' ότι φαίνεται ούτε ο Ντάβις Μπέρτανς είναι διαθέσιμος. Ο Λετονός βρίσκεται στο Γκόλντεν Στέιτ και προπονείται με τους Ουόριορς, ενώ η ομάδα από το Ντουμπάι που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Αδριατική Λίγκα, έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο με την προοπτική να τον «κλέψει».