Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον Τσεντί Οσμάν: Οι δύο top level ομάδες Euroleague που κινούνται για να τον κάνουν δικό τους

Τσεντί Οσμάν

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον Τσεντί Οσμάν: Οι δύο top level ομάδες Euroleague που κινούνται για να τον κάνουν δικό τους

Χρήστος Τσάλτας 10:35 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:35 - 02.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και ήδη το ενδιαφέρον από ομάδες της Euroleague είναι έντονο, κάτι που έχει μεταφερθεί και στην πλευρά του παίκτη.

Από τη στιγμή που δεν βρίσκει ένα συμβόλαιο που να τον «γεμίζει» σε όλα τα επίπεδα, ο Τσεντί Οσμάν εξετάζει όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη, για μια ομάδα της Euroleague. Ο 29χρονος άσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από παραγωγικές και γεμάτες σεζόν στο ΝΒΑ και είναι δεδομένο πως στην Euroleague μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Για την ώρα το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο γύρω από την περίπτωσή του, όμως ο ίδιος πλέον βλέπει όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο μιας επιστροφής σε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, ώστε να διεκδικήσει τίτλους τη σεζόν που έρχεται.

«Αναθερμαίνεται» το θέμα Ολυμπιακός-Φουρνιέ: Θετικός στην προοπτική των «ερυθρόλευκων» ο Γάλλος
EUROLEAGUE

09:28 - 02.09.2024

«Αναθερμαίνεται» το θέμα Ολυμπιακός-Φουρνιέ: Θετικός στην προοπτική των «ερυθρόλευκων» ο Γάλλος

Ο Εβάν Φουρνιέ έχει μπει ήδη σε διαδικασία επαφών με ομάδες της Euroleague, με την περίπτωση του Ολυμπιακού να είναι αυτή που δείχνει να τον ιντριγκάρει περισσότερο. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Από τη στιγμή που οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν του έδωσαν νέο συμβόλαιο και οι ευκαιρίες για κάποια νέα συμφωνία στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη μειώνονται, η στροφή προς το ευρωπαϊκό μπάσκετ γίνεται όλο και πιο έντονη για τον χαρισματικό άσο.

Ήδη μάλιστα δύο ομάδες κοιτάζουν πολύ έντονα την περίπτωσή του, κάτι που έχουν ήδη μεταφέρει προς τον παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν κάνει το... άλμα για το ΝΒΑ, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν το status του Οσμάν. Τα Μέσα από την Τουρκία μάλιστα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα σε Εφές και Οσμάν για τη σεζόν που έρχεται, σε μια μεταγραφή που -εφόσον υλοποιηθεί- θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Στο... κόλπο για την απόκτησή του τα ισπανικά Μέσα βάζουν και την Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι για την ώρα από την Βαρκελώνη. Το σίγουρο, όπως στην περίπτωση του Εβάν Φουρνιέ, είναι πως εάν ο Οσμάν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε θα στηθεί χορός... εκατομμυρίων στα πόδια του, μιας και μιλάμε για έναν από τους πιο all-around Ευρωπαίους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ.

Το θέμα Οσμάν αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά στην Ευρώπη, την ίδια ώρα που ένας συμπατριώτης του, ο Φουρκάν Κορκμάζ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη και την Euroleague, για λογαριασμό της Μονακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!