Το πρώτο μήνυμα του Τσεντί Οσμάν μετά την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό

Φωτ. IMAGO

Το πρώτο μήνυμα του Τσεντί Οσμάν μετά την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 12:43 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 07.09.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR απέκτησε τον Τσεντί Οσμάν και ο Τούρκος φόργουορντ έστειλε το πρώτο του μήνυμα με μια κλεψύδρα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR άφησε το... γλυκό για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι πρωταθλητές Ευρώπης υπέγραψαν τον άσο του NBA Τσεντί Οσμάν, σε μία από τις σημαντικότερες κινήσεις αυτού του καλοκαιριού, προκειμένου να ισχυροποιήσει την προσπάθεια για διατήρηση των τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λίγη ώρα μετά, ο ίδιος ο Τούρκος φόργουορντ έστειλε το δικό του μήνυμα στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) με μια κλεψύδρα, δείχνοντας πως πλησιάζει η ώρα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ποιος είναι ο Τσεντί Οσμάν

Ο Τσεντί Οσμάν έχει περάσει από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναντολού Εφές, από το 2012 έως και 2017.

Εν συνεχεία, ο Τούρκος φόργουορντ έκανε το άλμα στο NBA, όπου καθιερώθηκε την προηγούμενη 7ετία μετρώντας 476 συμμετοχές με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος είχε ενεργό ρόλο και την περσινή σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια με την ομάδα του Σαν Αντόνιο μετρώντας κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής.