Τσιακμάς: «Αυτό ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Νίκος Τσιακμάς

i

© Intime

Τσιακμάς: «Αυτό ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:01 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 14.08.2024

Ο Νίκος Τσιακμάς μίλησε για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στην Προύσα.

Ο ΠΑΟΚ «αναγεννήθηκε» μέσα από τις στάχτες του, στην Προύσα και με εκπληκτική εμφάνιση έφτασε σε σπουδαία νίκη κόντρα στην Τόφας, σε αγώνα που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση και είχε για καθοριστικό τον Ελβάρ Φρίντρικσον, που πέτυχε τις νικητήριες βολές.

Ο Δικέφαλος με τη νίκη αυτή πήρε πίσω το μπρέικ των παικτών του Ορχούν Ενέ και πλέον έστειλε τη σειρά σε Game 3 στο PAOK Sports Arena, όπου φιλοδοξεί να τελειώσει τη δουλειά, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην «ασπρόμαυρη» νίκη, ήταν δίχως αμφιβολία ο Νίκος Τσιακμάς, ο οποίος κατέγραψε 15 πόντους με 5/7 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Νιώθω πως ίσως ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι. Νιώθω κι εγώ από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο άνετα. Όλα τα παιδιά πρόσφεραν τα μέγιστα η προσπάθεια που έγινε ήταν συλλογική. Κανείς δεν υστέρησε ήταν μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το πιστεύαμε. Όταν έρχονται δύσκολα αποτελέσματα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από το να συσπειρωθείς. Ξέραμε πως όλοι έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να καλύψουμε τις απουσίες που υπάρχουν. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όμως πλέον δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στο Περιστέρι. Η πρόκριση στους 16 του BCL θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο, σε αυτά τα ματς παίζει μεγάλο ρόλο η θέληση και η αποφασιστικότητα. 

Με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στους οπαδούς μας, ξέρω πως τους απογοητεύσαμε πολύ την περασμένη εβδομάδα και στους δικούς μου ανθρώπους που με βοηθούν να κάνω αυτό που αγαπώ».