Ο Τσίμα Μονέκε σε νέες διαδικτυακές περιπέτειες: Πήγε να δει που ζει στο Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς (vid)
i

Τσίμα Μονέκε και Μάικ Τζέιμς / printscreen

Ο Τσίμα Μονέκε σε νέες διαδικτυακές περιπέτειες: Πήγε να δει που ζει στο Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:49 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 26.09.2024

Εκτός από ένας εκ των κορυφαίων φόργουορντ στην Euroleague, ο Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια είναι και ανερχόμενο «αστέρι» του YouTube. Έτσι έκανε πρεμιέρα για τη νέα σεζόν στο κανάλι του με μία συνάντηση με τον Μάικ Τζέιμς στο Μονακό. Πήγε στο σπίτι που μένει, ήταν βρόμικο και σε κατάσταση μετακόμισης...

Η δράση του στο γήπεδο είναι εντυπωσιακή και πάντα πολύ ενεργητική. Έχει υπάρξει παίκτης της Μονακό, αλλά το... ξεπέταγμά του το έκανε (πέρσι) στην Ισπανία με τη Μπασκόνια. Τώρα, ο Τσίμα Μονέκε επέστρεψε στο Πριγκιπάτο, σκεπτόμενος ότι είναι το ιδανικό μέρος για να κάνει τη video-πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν στο διαδικτυακό του κανάλι στην πλατφόρμα του YouTube.

Έτσι, αφού ο 28χρονος Νιγηριανός, ο οποίος μεγάλωσε στην Αυστραλία, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Γαλλία και έπαιξε μία χρονιά στο NBA (με τους Σακραμέντο Κινγκς) αποκάλυψε πως κάθε εβδομάδα θα κάνει upload τρεις εκπομπές στο κανάλι του, αναλύοντας την αγωνιστική και εξωαγωνιστική δράση της Euroleaue, προανήγγειλε και το νέο του οπτικοακουστικό project. Αυτό αφορά τη σειρά «How You Living?», όπου θα φιλοξενεί ένα «αστέρι» της διοργάνωσης και στην πραγματικότητα το «αστέρι» θα φιλοξενεί αυτόν. Και για να εξηγήσει στην πράξη τι πρόκειται να δουν οι ακόλουθοί του έκοψε... κορδέλα με τον Μάικ Τζέιμς.

Συνάντησε τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Euroleague στο Μονακό, ο Αμερικανός άνοιξε την κεντρική πόρτα του σπιτιού του, αλλά όχι και τις υπόλοιπες. Περπατώντας οι δυο τους στους διαδρόμους του σπιτιού, ο Μονέκε εντυπωσιάστηκε που μέσα του υπάρχει και ασανσέρ, γιατί το κτίσμα δεν περιορίζεται σε έναν ή δύο ορόφους. Ο Τζέιμς πάντως, έκλεισε τις περισσότερες από τις πόρτες των πέντε υπνοδωματίων, γιατί τα περισσότερα όπως ο ίδιος ενημέρωσε «είναι βρόμικα». Στο σπίτι μένει με την κόρη του, αλλά και τα δύο του αδέλφια, που πολλές φορές δημιουργούν αναστάτωση στους χώρους.

Τελικά, οι δυο τους κατέληξαν στον κήπο, δίπλα στην πισίνα, για να συζητήσουν για τα παλιά, για την Euroleague και για το μέλλον. Το άμεσο και το απώτερο. Η αφήγηση του Μάικ Τζέιμς ξεκίνησε από τα παιδικά χρόνια, από τη στιγμή που αποφάσισε στο Κολέγιο να επικεντρωθεί στο μπάσκετ και να κυνηγήσει τα όνειρά του, μέχρι την καταξίωση στην Ευρώπη και τις μέρες του στο NBA.