«Κοντά στην Παρτίζαν ο Μονέκε»

Τσίμα Μονέκε

«Κοντά στην Παρτίζαν ο Μονέκε»

Νίκος Καλαμπάκας 09:07 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 23.07.2024

Δημοσιογράφος από τη Σερβία ισχυρίζεται ότι Παρτίζαν και Μπασκόνια είναι κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία για το buy out του Τσίμα Μονέκε.

Η Παρτίζαν κινείται δυναμικά στη φετινή offseason της Euroleague και προσπαθεί να συνθέσει ένα ρόστερ ικανό να τη φέρει στα playoffs της Euroleague.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της, αφού στην Ευρωλίγκα αποκλείστηκε μετά το τέλος της regular season, ενώ σε ABA Liga και Σερβία, είδε τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, να προελαύνει, κερδίζοντας όλους τους τίτλους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρόσφατα δήλωσε ότι η Παρτίζαν θα φτιάξει καλή ομάδα , τονίζοντας ότι ο οργανισμός κινείται με στόχο οι Σέρβοι να είναι ανταγωνιστικοί και σε υψηλό επίπεδο.

Μαρίνκοβιτς, Λούντμπεργκ και Ντιλκινά είναι οι πρώτες κινήσεις, ενώ ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι Στέρλινγκ Μπράουν, Άριαν Λάκιτς, Ίσαακ Μπόνγκα, Μάριο Νάκιτς, Αϊζάια Μάικ, Ταϊρίκ Τζόουνς και Μπράντον Ντέιβις, που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια.

Από εκεί και πέρα, ο Ομπράντοβιτς επιθυμεί ενίσχυση μέσα στη ρακέτα και μετά τον Ποκουσέφσκι, ακούστηκε έντονα και ο Τσίμα Μονέκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπασκόνια δεν θα βάλει εμπόδιο στη μεταγραφή, αρκεί να λάβει ένα buy out ύψους 800.000 ευρώ.

Αν τελικά η μεταγραφή αυτή γίνει πράξη, θα μιλάμε για μια από τις βόμβες του φετινού καλοκαιριού, αφού ο Μονέκε είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Euroleague.