Τσόβιτς: «Ας τελειώνουμε τη σαπουνόπερα με τον Πετρούσεφ»

Νεμπόισα Τσόβιτς

i

Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Τσόβιτς: «Ας τελειώνουμε τη σαπουνόπερα με τον Πετρούσεφ»

Νίκος Καλαμπάκας 17:07 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 20.09.2024

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, έθιξε το θέμα του Φιλίπ Πετρούσεφ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της νέας σεζόν και αναφέρθηκε και στο... σίριαλ που δημιουργήθηκε τον προηγούμενο καιρό με τον Φιλίπ Πετρούσεφ.

Euroleague για Βεζένκοφ: «Ωχ, επέστρεψε έτοιμος»
EUROLEAGUE

16:58 - 20.09.2024

Euroleague για Βεζένκοφ: «Ωχ, επέστρεψε έτοιμος»

Μία διαφορετική... μονομαχία πρόβαλε η Euroleague με έναν εμφύλιο στον Ολυμπιακό ανάμεσα στον Σάσα Βεζένκοφ και τον Κώστα Παπανικολάου με την κατάσταση του Βούλγαρου φόργουορντ να προκαλεί «τρόμο».

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ / σέντερ του Ολυμπιακού, στο παρελθόν είχε διαπρέψει με τη φανέλα των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου κι έτσι φέτος ο Αστέρας έκανε τις προσπάθειές του να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ του.

Η υπεροπλία στις θέσεις των ψηλών που έχει ο Ολυμπιακός φέτος, είχε ανοίξει την... όρεξη της ομάδας της Σερβίας, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες και να αποκτήσει τον Σέρβο με τη μορφή δανεισμού.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη όμως ποτέ, αφού οι τραυματισμοί των Μιλουτίνοφ και Φαλ «έδεσαν» τον Φιλίπ στο μεγάλο λιμάνι της χώρας και πλέον, στην αρχή της σεζόν τουλάχιστον, μαζί με τον Ράιτ θα έχουν την αποστολή να προστατεύουν το καλάθι του Ολυμπιακού και να απειλούν των αντιπάλων!

Για το θέμα αναφέρθηκε ο Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος στις δηλώσεις του ζήτησε να... σταματήσει η σαπουνόπερα γύρω από το θέμα με τον αθλητή:

«Έχουμε μια ενδιαφέρουσα σεζόν μπροστά μας, θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις στη διάρκειά της καιέχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά για όλα αυτά. Θα υπάρξει μεγάλος αριθμός αγώνων, θα δώσουμε μεταξύ 85 και 93 αγώνες, οπότε είναι ξεκάθαροότι θα χρειαστεί μεγάλος ρυθμός και προσπάθεια.

Γι' αυτό κλείσαμε το ρόστερ με 16 παίκτες, προς το παρόν. Σημειώνω προς το παρόν, γιατί μέσα στη σεζόν μπορεί να υπάρξουν αναχωρήσεις και αφίξεις. Ωστόσο, για τώρα δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Τελειώνουμε τη σαπουνόπερα για τον Πετρούσεφ, είναι παίκτης του Ολυμπιακού, όπως και τη σαπουνόπερα για τον Τζούρισιτς που είναι στην Αμερική», είπε ο Τσόβιτς.